Qatar Airways are o promotie pentru 2 persoane in business class

36. Qatar Airways - Doha airport

A trecut ceva timp de cand am mai vazut o promotie de la Qatar Airways. Se apropie finalul anului si reapar promotiile pentru qatarezi. De data asta, promotia nu este pentru economy class, ci pentru business class. Stiu, numarul celor care zboara business class este limitat, dar sunt niste preturi bune… si daca va ganditi sa va duceti in Asia sau Africa intr-un „special trip”, pot sa va spun ca diferenta de comfort intre economy si business class este imensa. Uitati-va aici cum arata business class-ul la QR. Iar preturile de la promotie sunt chiar bune tinand cont ca sunt pentru 2 persoane. Dar hai sa va zic ce am gasit la preturi bune.

Cele mai bune oferte sunt pentru cele spre sudul Thailandei. Krabi e la 2549 euro (1275 euro/persoana) si Phuket la 2569 euro (1285 euro / persoana). Nici Bangkok la 2919 euro (1460 euro / persoana) sau Hong Kong la 2949 euro (1475 euro / persoana) nu sunt deloc rele. Iar spre Hong Kong se zboara cu unul dintre cele mai noi de modele de avioane din lume – Boeing 787 Dreamliner (am zburat si e intr-un mare fel !)

In fine, mai sunt oferte si spre Dubai si Abu Dhabi, dar si spre Seychelles sau Manila, va recomand doar sa aruncati o privire aici.

Atentia: oferta este pentru achizitionarea a doua bilete pe aceleasi zboruri.

Perioada promotiei: de azi pana pe 7 noiembrie

Perioada de calatorie: 7 noiembrie 2016 – 15 iunie 2017.

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii