Esti student ? Vezi ca cei de la Qatar Airways au un program special – Student Club

. Qatar Airways

Dupa ce i-au premiat pe medici sau si pe profesori, iata ca a venit si randul generatiei tinere sa primeasca niste beneficii de la Qatar Airways. Este vorba de studenti, dar in cazul acesta nu este vorba de niste bilete gratuite date odata, ci e vorba despre un program care se desfasoara pe termen lung cu diverse beneficii. Qatar Airways a anuntat ieri lansarea programului special studentesc – Student Club.

Despre ce e vorba ? Este practic, lansarea unui program de fidelizare pentru studenti in cadrul programului general de fidelizare Privilege Club. Da, e programul acela cu mile al companiilor aeriene (cel al lui Qatar Airways se numeste Privelege Club), dar in cazul studentilor, nu e vorba doar de mile, ci si de niste avantaje care apar la fiecare zbor, nu doar dupa ce zbori la greu.

Cine este eligibil – orice student full-time sau part-time care are varsta pana la 30 ani (deci, si masterate si alte forme de invatamant superior).

 

Ce primesti:

Reduceri 10%, 15%, 20%. In momentul in care te inscrii in program, vei primi un cod promotional. Foloseste-l la primul zbor rezervat cu Qatar Airways si vei primi automat 10% reducere din pretul biletului de avion. Cand vei calatori efectiv, vei primi un alt cod care iti va oferi 15% pentru urmatorul bilet, iar cand calatoresti si a doua oara, vei mai primi un alt cod care iti va oferi 20% reducere pentru un al treilea bilet.

Bagaj suplimentar – 10 kg in plus sau inca un bagaj in plus (banuiesc ca pe zborurile de SUA)

Wi-fi gratuit – wifi moca la bordul avioanelor Qatar Airways pentru tot zborul.

Poti schimba datele biletului de avion mai usor, iar prima schimbare e gratuita. Vrei sa schimbi datele de calatorie. O poti face mai usor si cum ziceam, la prima schimbare, nu mai platesti nici o taxa suplimentara.

Castigi mile daca zbori cu Qatar Airways si companiile aeriene OneWorld. Cum ziceam, Student Club e parte din programul Privilege Club. Deci, poti acumula mile si puncte indiferent daca zbori cu Qatar Airways sau British Airways, Iberia, Cathay Pacific, American Airlines sau Jordanian Airlines (nu le trec pe toate, sunt 13 le gasiti aici)

Treci la o categorie superioara in Privilege Club cand termini facultatea. Asa, cadou de absolvire. De obicei, daca esti intr-o categorie superioara, poti castiga mai multe mile la acelasi zbor, face check-in-ul la biroul de business sau chiar sa intri in business lounge intre zboruri cu conexiune.

Si cei de la Qatar Airways se gandesc sa mai adauge cate ceva beneficii, dar mai incolo.

 

Oricum, participarea este gratuita, asa ca nu pierzi nimic (iti trebuie o poza a legitimatiei de student).

Te poti inregistra aici ——–> Qatar Airways Student Club

 

 

Categorii:
Companii aeriene

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii