Joi are loc cea de-a patra editie a Romanian Digital Travel Conference

Enjoybucharest Romanian Digital Travel Conference

Toamna nu ducem lipsa de conferinte si forumuri (chiar ieri am fost la Webstock), dar voiam sa va spun ca joi are loc unul chiar foarte important pentru cei care activeaza in turism – e vorba de Romanian Digital Travel Conference care, iata, a ajuns la cea de-a patra editie. Asa ca m-am gandit sa v-o semnalez in caz ca nu ati aflat de ea si vreti sa aflati ce mai e nou in zona digitala a turismului. Evident, cei care sunt interesati in aceasta conferinta sunt oameni care activeaza in turism si sunt interesati sa afle instrumente gratuite si ieftine pentru a-si promova businessul on-line.

Nu e nici un secret. Internetul este modalitatea nr. 1 de informare si inspiratie in turism. In Romania, inca nu s-a ajuns la nivelul sa fie si canalul nr. 1 de a cumpara pachete sau chiar si bilete de avion, dar in mod cert, deciziile se iau on-line – unde, cand, de unde sa cumpere pachetele, etc. Asa ca pentru oricine implicat in turism – hotelier, agentie de turism, transportator, etc este obligatoriu sa fie prezent si sa se promoveze on-line. Ei si taman asta face si conferinta asta – sa prezinte ultimele tendinte in promovarea on-line, studii de cazuri si instrumente de promovare – de la bloguri la diverse tipuri de ad-uri.

Printre vorbitori, vor fi oameni de la agentii de marketing digital, oameni de la agentii de turism si agentii de PR. Ca o parte „spicy” – va fi prezent si Remus Visan, fost CEO la Paravion, mult timp agentie de turism on-line nr. 2 din Romania intrata recent in insolventa… si care probabil va dezvalui motivele si ce ar trebui de invatat din asta… Pentru ca dupa cum bine stiti, orice sut in fund este un pas inainte.

Cum ziceam, editia aceasta e a patra (au fost cam 600 de participanti la precedentele editii – cumulativ, evident !), deci organizatorii au experienta precedentelor 3 si stiu cam ce ar trebui sa includa o astfel de conferinta pentru a fi folositoare participantilor.

Pentru mai multe detalii, va invit sa intrati pe site-ul conferintei.

Cum ziceam, conferinta are loc joi, 5 octombrie de la orele 10:00 la hotelul Sheraton (fost Howard Johnson, fost Dorobanti langa Piata Romana, vis-a-vis de ASE).

Participarea costa 49 euro + TVA si va puteti inscrie aici.

Foto: de la editia II, foto facuta de Dragos Asaftei

Categorii:
Evenimente

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest