Bucuresti – Bali la 404 euro dus-intors

. Orezarii Bali

Sunt scurt si la obiect – ATENTIUNE, natiune, exista niste bilete acum repejor in decembrie (din pacate, fara sa cuprinda si sarbatorile) spre Bali cu doar 404 euro dus-intors. Se zboara cu compania chineza Xiamen Airlines. Xiamen Airlines este o companie fondata in 1984 si detinuta majoritar de gigantul chinez China Southern Airlines, una dintre cele mai mari companii aeriene din lume. Xiamen Airlines a fost o companie locala, concentrata pe zboruri in China, dar de putin timp, cumparand 12 avioane Boeing 787 Dreamliner, a inceput si zboruri pe distante lungi. In Europa zboara la Amsterdam in parteneriat cu KLM. Ca si compania-mama, Xiamen Airlines este membra a Sky Team impreuna cu Air France, KLM, Tarom, Korean Airlines si multe altele. 

Exista in sistem niste bilete intre Bucuresti si Bali la doar 404 euro. Am vazut plecare pe 4 decembrie, intoarcerea pe 18 decembrie. Atentie – zborurile sunt foarte lungi. La dus, zbori Bucuresti – Amsterdam cu KLM, apoi trebuie sa stai o zi in Amsterdam (nu e chiar asa de rau, dimpotriva) si apoi zbori la Xiamen si de acolo mai departe spre Bali. Ai vreo 12 ore de asteptat in Xiamen, dar poti intra si vizita orasul fara viza !

La retur, ai din nou de stat mai bine de 12 ore la Xiamen (din nou, poti intra fara viza), dar conexiunea de la Amsterdam cu zborul KLM spre Bucuresti este scurt (vreo 2 – 3 ore).

Am vazut zboruri cu plecare pe 4 decembrie, retur pe 18 sau 19, cautati si voi pe site-ul Xiamen Airlines . In caz ca gasiti si alte date, ziceti si voi aici, la comentarii.

In Bali, in decembrie, este sezon ploios, dar daca nu va deranjeaza asta, pretul asta este imbatabil.

Vrei sa stii ce sa faci in Bali. Citeste aici –––> toate articolele despre Bali

Sursa info

LATER EDIT

Vedeti ca sunt preturi de 420 euro si spre Jakarta ori Manila. Multumesc, Sorin pentru info

Xiamen Airlines

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest