La aniversarea de 9 ani, eSky.ro a pregatit o surpriza pentru tine si un prieten drag

ESky

Zilele acestea este mare sarbatoare la eSky.ro, una dintre cele mai importante agentii online de turism din Romania – in curand implinesc 9 ani de activitate pe piața locala. Dar nu, nu va speriati, nu se asteapta la cadouri, desi sunt sigur ca nu se supara daca le lasati un „La multi ani” pe Facebook. Dimpotriva, ei sunt cei care ofera un cadou, si inca unul mare. La 9 ani, pun la bataie doua vacante in valoare totala de 9.000 de lei. Adica, 4.500 de lei de fiecare. Ideea este insa altruista…trebuie sa te gandesti la un prieten (sau prietena/iubita, sef/sefa sau cineva cu care te impaci tu foarte bine) si, daca tu crezi ca are mare nevoie de o vacanta, sa le spui celor de la eSky de ce. Treaba e ca amandoi o sa castigati. Apoi puteti sa mergeti impreuna sau separat 😉

 

 

Hai sa iti zic ce trebuie sa faci, ca sa fie clar:

PASUL 1: Gandeste-te la cineva special care are nevoie de o vacanta. O spui tu, o spun si prietenii, dar si colegii de la munca? Atunci e bine!

PASUL 2: Intra pe eSky.ro/zbor+hotel si configureaza-i o vacanta in valoare de maximum 4.500 de lei.

PASUL 3: Intra la postarea de concurs de pe Facebook eSky, tag-uieste-l pe prieten, explica de ce omul acesta are nevoie de o vacanta si posteaza link-ul/poza cu vacanta pe care ai configurat-o pentru el – toate intr-un singur comentariu.

Ce am facut eu, sa va dau o idee:

Am simulat un Bangkok prin martie (perioada chiar buna sa vezi Bangkokul). Am zis sa stea vreo 2 saptamani ca deh, sa intelegi ceva din acest oras imens. Cea mai ieftina optiune bilet + 13 nopti de cazare a iesit la vreo 560 euro, dar hotelul era cam naspa… vreo 2 puncte din 5 pe Tripadvisor, asa ca am zis sa recomand un hotel bun. Iar pentru 2 saptamani poti sa stai intr-un hotel de 4 stele din Sukhumvit (cum am zis, cu tot cu bilet de avion) la 900 euro … adica 4500 lei 🙂 Sau ma rog, pe acolo

Vacanta Esky

Fa o captura de ecran fix asa cum am facut si eu, taguieste persoana careia ii recomanzi vacanta si oferta … Uite Qiu Hotel la 904 euro – zbor + 13 nopti de cazare.

PASUL 4: Pregateste-te sa castigi vacanta 😊. Tragerea la sorti va fi efectuata pe random.org si iti vei putea face un prieten drag fericit, dar te vei bucura si tu…nu numai de fericirea lui 😊

ATENTIE – Concursul are loc pana pe 9 noiembrie, data aniversarii eSky Romania. Castigatorul va fi anuntat in data de 29 noiembrie, pe pagina de Facebook eSky.

 

Dar hai sa va dau mai multe amanunte despre eSky.ro:

In primul rand, cum cred ca ati retinut, agentia a facut anul acesta 9 ani. Adica, a intrat pe piata romaneasca in 2009, dar compania-mama a fost fondata in Polonia in 2006 (cu doar trei ani inainte), iar acum este prezenta in zeci de tari de pe tot mapamondul – 34, mai exact (inclusiv in tari precum Brazilia, Peru, dar si din Europa Occidentala).

In 2009, eSky Romania s-a lansat cu doar 5 angajati, iar astazi sunt 83, toti full-time. S-a inceput cu 181 de rezervari in prima luna dupa lansare, iar astazi, eSky.ro are lunar cam 15.000 de rezervari de servicii de travel (bilete de avion, hoteluri etc.). Ca idee, primul bilet vandut pe site-ul local a fost un bilet de avion spre Varsovia si a costat 88 de euro. Destinatia cu cele mai multe bilete de avion vandute in acesti 9 ani a fost Londra (toate aeroporturile).

Trebuie insa sa stiti ca eSky.ro este o agentie online de turism care ofera mai mult decat bilete de avion – poti rezerva si cazare (iar daca optezi pentru pachetul Zbor + Hotel, ai parte de oferte mai bune), masini de inchiriat si asigurari de calatorie. E ceea ce ei denumesc One Stop Shop – iei tot ce iti trebuie pentru o vacanta. La toate acestea se adauga si partea de consultanta: au oameni foarte bine pregatiti, care te ajuta si cu sfaturi si recomandari.

Si – atentie – eSky este agentia online de turism care vinde toate aceste servicii, asa ca in caz de vreo problema (zbor anulat, zbor intarziat, hotel care cica nu gaseste rezervarea etc.), ai la cine apela imediat sa te ajute (program 7 zile pe saptamana).

Ce pot sa va zic: MULTA BAFTA! Si sper ca unul dintre voi, cititorii blogului meu, sa va aflati printre castigatori.

Tripsta-logo
Categorii:
Diverse · eSky

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest