Va invit sa urmariti un film pe care l-am facut in Etiopia.

Mursi Village

Nu stiu daca multi dintre voi stiti, dar pe langa milioanele de poze (din care mii sunt aici pe blog si altele pe Facebook), eu filmez pe unde merg. Prima videocamera am cumparat-o din Bulgaria in 1998 (costa cam jumatate decat in Romania pentru ca vremea aceea nimeni nu platea taxele vamale in Bulgaria) si de atunci am filmat peste tot prin lume (evident, nu mai folosesc Panasonicul acela cu mini-casete VHS pe care l-am cumparat de la Sofia). Am cred ca vreo 4 terra de imagini video – din Sinaia pana in Coreea de Nord si din Patagonia pana in Bali pe care nu le-am vazut decat eu si putini amici apropiati :). Acum un an m-am intalnit in Bali (ca de obicei, in Bucuresti, e mai greu:)) cu Bogdan care locuia acolo si se pricepe tare bine la filmat si montat. I-am povestit un pic despre mica mea comoara video si ne-am gandit ce-ar fi sa o folosim si sa v-o arat si voua. Si cum Bogdan s-a intors acasa, iaca am facut primul film despre triburile din Etiopia de Sud. L-am pus pe Youtube, l-am pus si pe Facebook si m-am gandit sa vi-l arat si pe blog.

Din nou, e prima incercare, va rog sa scuzati imperfectiunile, balbaiturile … este prima incercare, la urmatoarele sper ca vom fi mai buni :). Evident, cu mare placere astept parerile si recomandarile voastre constructive.

Cum ziceam, e un film despre triburile din Etiopia de Sud pe care le-am vizitat in noiembrie anul trecut, iar daca filmul va place, puteti sa cititi mai multe in serialul pe care l-am dedicat excursiei pe care il gasiti aici ––––> circuit in Etiopia, Djibouti, Somaliland.

Vizionare placuta 🙂

Categorii:
Etiopia

Comentarii

  • Stefan Marin spune:

    Absolut excelent. Am aflat atatea locuri interesante despre obiceiuri ciudate. Si filmarea mi s-a parut foarte buna, mai vrem.

  • Lucia spune:

    Splendid Cezar, le astept pe urmatoarele! Calitatea este foarte buna, balbaielile au farmecul lor 🙂

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii

Pin It on Pinterest