Viena – Langkawi (Malaezia) la 326 euro cu China Southern.

00.China Southern

Vreti sa dati o fuga pe plajele Malaeziei la toamna – mai precis la inceput de septembrie ? Ei bine, cei de la China Southern (una dintre cele mai mari companii aeriene din lume (si cotata la 4 stele de Skytrax la fel ca Emirates, de exemplu) are o mega-promotie. Cu doar 326 euro poti zbura dus-intors din Viena la Langkawi (o insula exotica de pe coasta vestica a Malaeziei, raspunsul Malaeziei dat Phuketului thailandez) la inceput de septembrie.

Atentie, zborul dureaza destul de lung si e format din 3 segmente: Viena – Urumqi (in zona uigura a Chinei), apoi Urumqi – Guangzhou (principalul hub al China Southern) si Guangzhou – Langkawi. Tranzitul este relativ scurt in cele doua aeroporturi (1 ora jumatate in Urumqi, atat la dus cat si intors si vreo 5 – 6 ore in Guangzhou). Nu ai nevoie de viza pentru Malaezia si nici pentru Guangzhou in caz ca esti in tranzit si daca ai chef sa-l vizitezi in cele cateva ore – dar atentie, aeroportul este relativ departe de centru si posibil sa nu ai prea mult timp de vizitat la dispozitie). Iar pana la Viena, ai numeroase zboruri pe zi (din Bucuresti) operate de Tarom, Austrian si nou venitul Laudamotion (parte a grupului Ryanair).

Zborurile sunt valabile doar in perioada 3 – 12 septembrie, dar e destul de mult timp sa te bucuri de plajele exotice din Langkawi si chiar sa dai o fuga pana la Kuala Lumpur – de unde poti vedea si noua si moderna capitala Putrajaya sau traditionalul oras Melacca).

Arunca o privire pe ofertele de pret, aici pe Momondo .

Sursa info

China Southern

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii