Mergi la vot, pleci în vacanță ! O inițiativă Paralela 45

Mergi la vot

Mai este doar o săptămână până la mult așteptatele alegeri europarlamentare. Deși cred că votăm a treia oară pentru Parlamentul European, acestea sunt cele mai așteptate euro-alegeri, pentru că sunt primele alegeri după trei ani (ultimele alegeri, cele parlamentare, au avut loc în 2016) și sunt primele dintr-o sarabandă de alegeri (prezidențiale – la toamnă, locale – la primăvară și parlamentare – în toamna lui 2020). Ca unul care a votat la toate alegerile din 1990 și până acum (cu două excepții: prima – turul II prezidențial din 2000, când aveam de ales între două dezastre, și m-am abținut – de fapt, am plecat la Sarajevo, unde atunci nu aveam ambasadă, iar a doua – turul II de prezidențiale din 2004, când, chiar trezindu-mă la ora 3 dimineața pentru a prinde un avion spre Shanghai, eu fiind în orașul Wuhan, ca să pot vota la Consulatul General al României din marea metropolă chineză, tot aș fi ajuns prea târziu), nu pot să vă spun decât: DUCEȚI-VĂ LA VOT! Dacă nu votezi, nu ai niciun drept moral să te mai plângi de hoții și proștii de la putere. Și nu sunt singurul.

De câteva zile sau săptămâni încoace, văd tot soiul de filmulețe care s-au viralizat pe rețele sociale – de la un Isus vorbitor de engleză, la actori și cântăreți celebri, care, toți, au încercat să vă spună: duceți-vă la vot! Mă bucur că și cineva din industria turistică românească s-a alăturat acestui mesaj – DUCEȚI-VA LA VOT! Este vorba de Paralela 45 care a lansat programul „Mergi la vot, mergi în vacanță!”.

Ce e de făcut? Simplu! Trebuie să te înscrii cu niște date minimale aici (nume, adresa de mail, telefon) și te duci duminică, 26 mai, să votezi. A doua zi, în 27 mai, are loc tragerea la sorți și poți obține nouă premii: premiul cel mare este o vacanță de o săptămână în Creta pentru două persoane, dar poți câștiga și circuite în Grecia, sejururi în Antalya și Mamaia (toate premiile sunt clar afișate pe site).

 

Deci, înscrieți-vă la concurs și duceți-vă la vot! Nu numai pentru vacanțele oferite de Paralela 45, ci și pentru voi.

Puteți participa la concurs aici –> Concurs Paralela 45

Categorii:
Diverse

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest