Bacau deschide in final aeroportul pe 12 octombrie. Blue Air va incepe cursele din prima zi. Iar preturile la primul zbor incep de la 3 euro (Atena sau Londra) !!!!

Destinatii Bacau Aeroport

In sfarsit, se pare ca Odiseea reparatiei pistei de la aeroportul din Bacau s-a terminat. Desi au avut timp destul in perioada de lockdown sa repare pista cand oricum probabil nu zbura nici un avion, autoritatile locale s-au apucat de modernizarea pistei taman cand trebuiau sa inceapa zborurile. In consecinta, Blue Air, singura companie care opereaza de 11 ani la Bacau si-a mutat zborurile la Suceava si a introdus curse de autobuz pentru a prelua calatorii din Bacau sa-i transporte la Suceava si invers.

Desi initial erau date termene de finalizare ceva mai rapide, ca de obicei, la noi, termenele au devenit elastice, dar pana la urma, iaca, cel mai probabil aeroportul din Bacau va putea fi deschis incepand din 12 octombrie.

Primele zboruri vor fi operate de Blue Air care mentine o baza importanta la Bacau (daca nu ma insel formata din 3 avioane) si numeroase curse. Iata primele curse din toamna aceasta operate de pe aeroportul Bacau.

ATENTIE – daca aveti Blue Benefits, vedeti ca sunt bilete la Atena si Londra cu doar 3 euro (one-way), Munchen la 10 euro si Paris la 13 euro ! Daca nu aveti, si asa e extrem de ieftin la 15 euro (Atena si Londra)

Koln, fix din prima zi, din 12 octombrie.

Londra, fix din prima zi, din 12 octombrie.

Dublin din 13 octombrie.

Milano / Bergamo din 14 octombrie.

Roma din 14 octombrie.

Torino din 15 octombrie.

Bruxelles din 17 octombrie.

Larnaca din 1 noiembrie.

Barcelona din 1 noiembrie.

Bucuresti din 2 noiembrie.

Cluj-Napoca din 3 noiembrie.

Paris din 3 noiembrie.

Madrid din 3 noiembrie.

Munchen din 3 noimbrie.

Atena din 4 noiembrie.

Biletele se pot lua de pe site-ul Blue Air.

 

Wizz Air incepe zborurile pe la sfarsit de octombrie (pentru cateva destinatii) si decembrie (pentru restul anuntate)

 

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii

Pin It on Pinterest