DIN 15 MAI: Blue Air lanseaza zboruri spre destinati de vacanta: Zakynthos, Rhodos, Heraklion (Creta) si Olbia (Sardinia)

Zbor Blue

Ani de zile m-am intrebat de ce companiile low-cost care opereaza in Romania nu se gandesc si la rute de vacanta, nu numai la cele care sa deserveasca asa-numitul trafic etnic (adica zonele unde se afla comunitati mari de romani la munca). Primii care au spart gheata au fost irlandezii de la Ryanair care anul trecut au introdus zborurile spre Chania (Creta) si care le-au efectuat si in 2020, dovada ca au functionat. Anul acesta, in mod surprinzator, Wizz Air a lansat zboruri spre Heraklion (Creta), Santorini si Myknos (pe ultimele doua le-am folosit si eu). Si judecand dupa numarul de pasageri care zburau in a doua jumatate al lui septembrie, cred ca au fost un succes. Iata ca si Blue Air intra pe segmentul acesta de „leisure” cum mai e numit in argoul marketingului aviatic, anuntand ca de la anul mai precis din jurul datei de 15 mai, va efectua zboruri spre destinatii de vacanta ; Zakynthos, Rhodos, Heraklion (Creta) si Olbia (Sardinia). Dupa cum observati, exceptand Heraklion, celelalte 3 destinatii sunt rute nedeservite inca de nici un zbor de linie.

Evident ca zborurile sunt pregatite pentru la vara, ele operand mai precis in perioada 15 mai – 12 octombrie 2021 dupa urmatorul program:

Bucuresti – Heraklion (Creta). Primul zbor: 15 mai 2020. De 2 ori pe saptamana – martea si sambata

Bucuresti – Olbia (Sardinia). Primul zbor: 1 iunie 2020. De 2 ori pe saptamana – martea si duminica

Bucuresti – Rhodos. Primul zbor: 2 iunie 2020. De 2 ori pe saptamana – miercurea si duminica

Bucuresti – Zakynthos. Primul zbor: 3 iunie 2020. De 2 ori pe saptamana – joia si duminica

Biletele pot fi deja cumparate de la preturi incepand cu 49 euro de aici –-> site-ul Blue Air

 

Tinand cont ca nu am fost niciodata in insulele ionice, cine credeti ca va fi pe primul avion spre Zakynthos ? 😉

 

Comentarii

  • adrian ifrim spune:

    Cat costa schimbarea datelor de zbor, cu pastrarea destinatiei, evident? Multumesc.La call center la Blue Air trebuie sa ai nervi de otel.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest