Incepe Destinatia Anului 2023 ! Cel mai mare efort de promovare a Romaniei catre romani si de recompensare a destinatiilor active

Destinatia Anului

Am bucuria sa va anunt ca incepe editia a III-a a Destinatiei Anului, o actiune menita pe de o parte sa promoveze destinatii romanesti catre romani, dar si sa recompenseze destinatiile sau business-uri turistice care s-au preocupat de calitate, de dezvoltare, de promovare, de profesionalizare.

Poate sunteti la curent cu partea de competitie propriu zisa, poate chiar ati si nominalizat si votat anii trecuti, dar pe langa aceste activitati (precum si cea de promovare), au mai fost mai multe actiuni pentru un public-tinta mai restrans – e vorba de cei care se ocupa efectiv de promovarea si dezvoltarea de destinatii, hoteluri sau atractii turistice. Anul trecut au fost organizate atat Gala Destinatia Anului la sfarsit de iunie la palatul Mogosoaia unde s-au impartit premiile pe 2022 si mai ales o conferinta la Brasov unde am avut onoarea sa fiu invitat sa prezint un masterclass de marketing de destinatii – unde am combinat si background-ul meu de marketer cu pasiunea pentru calatorii si marketing turistic.

 

Ce va invit sa faceti anul acesta. V-as multumi daca ati putea intra pe site-ul Destinatia Anului si sa nominalizati o destinatie care o sustineti si credeti ca merita sa intre in concursul Destinatia Anului. Termenul limita de nominalizare este de 28 februarie 2023.

Dupa nominalizari, va avea loc validarea intrarilor si se va purcede la vot candva la mijlocul lui martie, cand exact, va voi informa eu si apoi se va vota. De data aceasta vor fi mai multe categorii de vot pentru a putea da o sansa la diverse regiuni si mai micute, si mai mari pentru a fi evidentiate, dar si pentru business-uri cum ar fi hoteluri, restaurante sau atractii turistice. Asta pentru ca un municipiu ca Brasov sau Iasi nu se poate “bate” cu localitati mai mici gen Toplita, Brezoi, Sinaia si ar fi pacat sa nu scoatem in fata si eforturile (si unele sunt chiar spectaculoase) depuse de comunitati mai mici pentru a deveni profesioniste in turism. Dar va voi povesti mai multe la momentul oportun. Ce pot sa va spun este ca alegerea Destinatiei Anului in toate categoriile se va face nu numai pe baza voturilor publicului si a unui juriu (cum a fost in anii precedenti), ci si pe baza unei cercetari sociologice desfasurate in toata tara cu participarea a peste 3000 respondenti pentru ca turismul romanesc sa afle direct de la potentialii clienti despre doleantele lor.

 

Revenind la inregistrarea nominalizarilor, e simpla:

  1. Intri pe site-ul Destinatia Anului, adica aici –-> https://www.destinatiaanului.ro/
  2. Completezi nume/prenume, adresa de mail si destinatia favorita.
  3. Vei primi un mail pentru confirmare (nu vrem sa fie tot soiul de boti care sa vicieze rezultatul).
  4. Eu si intreaga echipa Destinatia Anului va multumim !

Si sa avem un an cat mai calator, inclusiv prin Romania !

 

PS: Iar daca esti implicat in promovare de destinatii turistice sau ai un hotel, restaurant, sau atractii turistice, arunca o privire aici –> https://www.destinatiaanului.ro/niveluri-de-afiliere-si-beneficii/#preturi

 

Anul trecut, castigatorul a fost…

Palatul Culturii Iasi

Iasi

Categorii:
Diverse

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest