Wizz Air anunta deschiderea curselor spre Malta, Malaga, Doncaster, Malmo (din Bucuresti) si Basel (din Cluj)

Wizz Air.jpg

Astazi, in cursul unei conferinte de presa, Wizz Air a anuntat deschiderea a 5 noi rute dintre care 4 sunt in premiera si deci foarte interesante. In primul rand, din iulie, flotila Wizz cu baza la Bucuresti va primi avionul nr. 8, reusind astfel sa sprijine lansarea acestor rute.

Rutele sunt:

Bucuresti – Malmo. De 2 ori pe saptamana (martea si sambata), preturi incepand cu 129 lei (28 euro). Aeroportul Malmo este strategic plasat in sudul Suediei de unde poti ajunge foarte repede si ieftin in Copenhaga, capitala Danemarcei, aflata peste garla sau la Goteborg

Bucuresti – Malta. De 2 ori pe saptamana (martea si sambata), preturi incepand cu 129 lei (28 euro). In mod cert, o destinatie super faina pentru vacante !

Bucuresti – Malaga. De 2 ori pe saptamana (miercurea si duminica), preturi incepand cu 179 lei (40 euro) de unde ai Andaluzia la indemana !

Bucuresti – Doncaster / Sheffield. De 2 ori pe saptamana (lunea si vinerea), preturi incepand cu 179 lei (40 euro). De destul timp ma intrebam de ce singura rute directe intre Romania si UK sunt doar spre Londra. Toate companiile aeriene s-au aruncat ca berbecii sa zboare in zona Londra, ruta Bucuresti – Londra fiind operate acum de nu mai putin de 6 companii, dintre care 4 low-cost (Tarom, British Airways, Wizz Air, Blue Air, Ryanair si Easyjet). Cum romani sunt si prin alte parti ale Marii Britanii, deschiderea unei rute care sa lege un aeroport din afara Londrei de Bucuresti face foarte mult sens.

Cluj – Basel / Mulhouse. De 2 ori pe saptamana (lunea si vinerea), preturi incepand cu 129 lei (28 euro).

Zborurile incep din jur de 15 iunie (cel de la Cluj din 25 iulie) si pot fi rezervate pe site-ul WizzAir (cu cat mai repede, cu atat aveti sanse de bilete la preturi minime.

Categorii:
Tips & Tricks

Comentarii

  • Dani spune:

    Multumesc pentru informatii,
    Am rezervat un zbor spre Malaga:2 persoane si un bebelus
    Nu gasesc nicaieri daca in final nu o sa mai merg cu bebelusul o sa am probleme sau trebuie sa platesc ceva suplimentar( nu doresc banii inapoi ptr el, doar sa nu ma oblige sa zbor cu el in caz ca apare ceva neprevazut si ramane acasa)
    Multumesc anticipat

  • mariq spune:

    Dani, nu e nicio problema daca nu calatoriti cu bebelusul, fii fara grija.

  • abcd spune:

    am luat 2 bilete pentru malta, pentru o sapt de samb pana samb in iunie.. cu 109.8 ron pe sens- deci cam 52 euro dus intors.. super tare:D

  • rodica spune:

    O stire minunata! Asteptam o varianta de zbor spre Malta, din Bucuresti, pentru ca nu prea sant incantata de ofertele Malta Travel. Va multumesc pentru promptitudinea stirilor. Aveti un blog exceptional si un talent literar deosebit. Este o adevarata delectare sa citesc ceea ce povestiti. Descrierile nu sant doar frumoase, ci precise si pline de toate detaliile necesare pentru cei ce doresc sa ajunga in anumite destinatii. Referitor la Malta (destinatia pe care am ales-o pentru toamna aceasta): stiti cumva care sant temperaturile in lunile septembrie si octombrie? Multumesc frumos.

  • abcd spune:

    *109.2 ron.. am retinut eu gresit..

  • roth-camelia spune:

    asta da veste…multam

  • zomby spune:

    mooor! ..de ciuda….pana m-am hotarat eu sa rezerv la Malta s-au dublat preturile am facut simulari pana in septembrie si se tot scumpesc 🙁
    Oare mai gasesc asa promotie curand?
    Multumim Imperator pt toate informatiile pe care le oferi 🙂

    • Imperator spune:

      Se pare ca Malta a fost cea mai populara din destinatiile nou-anuntate… plus ca azi a fost reducerea de 20% de la Wizz, au fost super preturi. Din cand in cand, Wizz are promotii de 20%, dar frecventa lor nu este clara. Va fi in cel mai bun caz in urmatoarele 2 luni.

  • mihaela m spune:

    Eu am fost in perioada 1-8 septembrie in Malta cum 2 ani, a fost super fain si super cald. Eu am zburat cu Lufthansa prin Munchen.Acum e foarte ok cu zbor direct, ca poti sta cat vrei si iti alegi si cazarea

  • Cristian spune:

    Nu au fost peste tot preturi bune ; obligat de imprejurari am luat azi bilete la Bruxelles cu 3200 de lei 4 persoane , cu 400 de lei mai mult decat ieri si zilele trecute, pentru sfarsitul lunii aprilie…

    Tot asa, pe Sibiu – Londra Stansted preturi la inceput de iunie cu minim 200 de lei in plus ASTAZI…

    As putea primi un raspuns, dupa ce rutele se „stabilizeaza” la pret, cand e mai convenabil sa cumperi ?

  • Cristian spune:

    Rectific, Londra Luton…

  • Mihai spune:

    Tare, cred ca o sa fim cativa cititori ai lui Imperator in primele zboruri spre Malta. Eu am luat 14-21 iunie, tot la pretul minim, 2 pers + un bagaj de cala = 706 lei:).

  • abcd spune:

    mihai.. si eu am luat tot asa 14-21 iunie, 2 persoane, fara bagaj, ca va fi cald, oricum pot sa adaug si mai incolo dc doresc.. cam 440 2 bilete.

  • ioana spune:

    Nu prea inteleg unde va ateriza avionul CLUJ – Basel-Mulhouse-Freiburg .
    Imi da cineva mai multe informatii? Pe harta sunt 3 localitati apropiate … Escala cu siguranta iese din discutie :-??? Sa fie un aeroport ce deserveste toate cele 3 localitati?

  • Marius W. spune:

    Suna bine, trebuie facute rezervari 🙂

  • K spune:

    Cluj – Basel.Mulhouse.Freiburg va fi cursa sezoniera? Incerc sa imi fac rezervare pentru octombrie si nu imi da nici un zbor. Informatii? 🙁

  • Bogdan spune:

    Din luna martie am avut prima rezervare la wizzair din Malta la Bucuresti si pana in ziua de azi am avut parte doar de zboruri anulate.Platesc in cateva secunde biletul in schimb primesc un mesaj ca zborul sa anulat cu 2 3 zile inainte de data planificata .Cand se poate zbura din Malta la Bucuresti.De ce vand bilete odata ce zborurile se anuleaza sunt doar 47 de cazuri de corona virus in Malta

    • Imperator spune:

      Nu Romania interzice zborurile, este decizia guvernului din Malta care nu a anuntat la fel de transparent ca cel din Romania criteriile dupa care se intra sau nu in izolare. Din punctul de vedere al Romaniei, zborurile spre Malta ar putea incepe si acum, iar cei care vin din Malta nu sunt supusi auto-izolarii.

  • Bogdan spune:

    La sfarsitul luni martie pe 20 am avut primul zbor Malta Bucuresti si de atunci cred ca vreo 9 zboruri pe care leam rezervat sa anulat de 3 luni incerc sa ajung acasa in Romania Cand e primul zbor sigur din Malta la Bucuresti?

    • Imperator spune:

      Nu se stie. Malta a interzis strict orice zbor spre Romania si guvernul maltez nu a indicat daca va ridica restrictiile de zbor vara asta spre Romania.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest