WizzAir anunta deschiderea rutei Constanta – Londra din 15 iunie.

Wizz Air.jpg

A trecut cam multa vreme de cand WizzAir sa anunte o ruta noua. Ei bine, a facut-o azi si nu e numai o ruta noua, ci si faptul ca incepe sa opereze pe un aeroport nou in Romania – aeroportul Mihail Kogalniceanu de langa Constanta, cel de-al noualea de pe care opereaza Wizz-ul. Pana una alta, este doar o cursa, ca de obicei, Wizz incepe cu o ruta, sau cateva pentru a vedea daca merge si apoi isi consolideaza prezenta. In unele cazuri (cum au fost Tg. Mures sau mai recent, Craiova), pot sa si plaseze una sau mai multe aeronave permanente, creand o baza operationala (sau mai pe englezeste – hub).

Dar hai sa nu ne aruncam cu „daca si cu parca se plimbau pe barca” si sa consemnez lucrurile care sunt interes.

Cursa Constanta – Londra Luton va avea zborul inaugural pe 15 iunie.

Vor fi operate 2 zboruri pe saptamana: lunea si vinerea

Orarul zborurilor:

Constanta – Londra Luton 20:05 – 21:35

Londra Luton – Constanta 14:10 – 19:35

 

Pretul biletelor incepe de la 129 lei (28 euro) pe sens, dar prima data in care am gasit pretul asta e hat tocmai pe 23 octombrie. Deci, se pare ca se dau repede… sau reveniti zilele urmatoare 🙂 Aruncati insa o privire pe site-ul WizzAir.

 

 

[mwi-product sku=”WIZZ-Navy-Blue,WIZZ-Air-Black-Grey,WIZZ-Air-Navy-Pink” img_width=”200″ desc=”false” type=”add” btn_color=”blue” btn_link=”button” cols=”3″ ]

 

 

 

Categorii:
Tips & Tricks

Comentarii

  • Mihai spune:

    Aleluia! Pacat de CND, este un aeroport mort. Comparati cifrele de trafic (numar de pasageri) de la Constanta cu cele de la Burgas si Varna. Le gasiti pe Wikipedia pe toate. Doar asa veti realiza prapastia in care se afla litoralul romanesc al Marii Negre.

  • eliza spune:

    Super tare.chiar este o idee foarte buna

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest