WizzAir are 20% reducere pentru Wizz Discount Club

Wizz Air.jpg

A mai aparut o promotie din seria celor cu 20% mai putin de la Wizzair. Din fericire, asta dureaza 2 zile (azi, 31 martie si maine, 1 aprilie), din pacate nu e pentru oricine, ci doar pentru membrii Wizzair Discount Club. Daca va surade vreun pret, insa, puteti deveni pe loc membrii si sa beneficiati de reduceri.

Asa ca daca vreti sa va duceti in perioada urmatoare pe vreundeva, aruncati o privire pe site-ul Wizzair

 

 

[mwi-product sku=”WIZZ-Navy-Blue,WIZZ-Air-Black-Grey,WIZZ-Air-Navy-Pink” img_width=”200″ desc=”false” type=”add” btn_color=”blue” btn_link=”button” cols=”3″ ]

 

 

Comentarii

 • Ovidiu spune:

  Salut, Cezar!
  Aș avea două întrebări pur „tehnice” și banale. Aș vrea, la vară, să vizitez Barcelona și alte locuri din Spania, timp de aproximativ două săptămâni, dar am ceva emoții, întrucât am bunici foarte în vârstă și mă tem să nu am parte de vreo surpriză neplăcută tocmai atunci. De aceea, aș vrea să știu dacă pot găsi bilet de avion în ultimul moment, în cazul în care intervine ceva urgent, chiar și la un preț mai mare, și dacă sunt returnați banii pe biletele achiziționate în avans, în cazul în care nu mai poți face călătoria. Întrebările mele se referă nu doar la cursele Wizz Air, ci la companiile aeriene, în general. Am fost doar de câteva ori cu avionul, dar nu mi-am pus prea mult aceste probleme, până acum.
  Mulțumesc!

 • Alex Cby spune:

  Salut Ovidiu,
  In mod normal poti sa iti cumperi un bilet de avion cu plecare in aceeasi zi. De exemplu acum la ora 14:00 se poate achizitiona un bilet BCN – OTP pentru Blue Air-ul de ora 19:05 sau Wizz-ul de 20:30. Exceptii ar putea aparea daca toate locurile sunt complet vandute, sau timpul pana la plecare este foarte scurt (sub 2 ore).
  In ce priveste returnarea banilor pentru biletele achizitionate si nefolosite, conteaza conditiile oferite de compania de la care ai cumparat biletul. In aproape toate cazurile insa, suma nu se returneaza.

 • Ovidiu spune:

  Mulțumesc mult pentru lămuriri, Alex. În ceea ce privește biletele achiziționate în ziua zborului sau cu o zi înainte, acestea pot fi luate direct de la aeroport, sau tot de pe net?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii