Oferta zbor24.ro – 1% bani inapoi pentru orice bilet cumparat – personal, pentru familie, pentru firma

Cashback

Va povesteam in ultimele saptamani despre agentia de turism on-line zbor24.ro si despre avantajele sale – faptul ca iti fac check-in-ul ei sau despre faptul ca raspund la apelurile clientilor 24 ore din 24, 7 zile din 7. Ei bine, astazi am vrut sa va atrag atentia asupra unui avantaj suplimentar – oferta de bani inapoi sau cashback daca preferati mult mai consacrata expresie in limba engleza. Adica la fiecare bilet (sau alt serviciu) comparat online de la zbor24.ro, se primeste 1% inapoi in contul zbor24.ro pe care il poti folosi la cumpararea altor bilete. Deci, concret cum functioneaza:

PASUL 1

Ai doua optiuni – cea mai simpla este cand faci prima rezervare, vei avea automat un cont. Sau daca nu faci chiar acum o rezervare, poti sa iti faci cont pe site-ul zbor24.ro. Adica intri aici, pe https://www.zbor24.ro/ , si in partea din dreapta-sus al ecranului apesi unde scrie “log in”. Acolo iti faci contul personal pe zbor24 si din acest cont iti vei putea cumpara bilete de avion, In momentul in care te inregistrezi, primesti 2500 Aircoins bonus (adica echivalentul a 25 euro). Atentie – vei putea folosi Aircoins-urile din momentul in care ajungi la 4500 Aircoins (deci, vei beneficia de o reducere de 45 euro)

Poti sa-ti faci cont alegand un nume de logare si parola, sau direct, conectandu-te via Facebook.

Bonus

PASUL 2

Pentru persoane fizice

Nu este nevoie ca sa iti faci cont pentru toti membrii familiei. Poti sa faci cont doar pe numele unei singure persoane din familie si sa strangi aici toti AirCoinsii. Pentru fiecare bilet cumparat, primesti 1% inapoi in acest cont (exceptand taxa de serviciu). Iar daca vei cumpara pentru mai multe persoane, evident, numarul de AirCoins va fi mai mare – echivalenta este de 1 euro = 100 AirCoins.

 

Pentru agentii de turism

Esti o agentie de turism mai mare sau mai mica si cumperi bilete de avion sau faci pachete pentru clientii tai incluzand bilete de avion, atunci poti sa-ti faci un cont in care sa acumulezi AirCoins pentru toate biletele de avion cumparate de pe zbor24.ro. Din cate banuiesc, este o promotie extrem de populara pentru agentiile mici si mijlocii.

 

Pentru firme din afara turismului

Fix acelasi principiu – faci un cont, cumperi bilete de avion de pe zbor24.ro si acumulezi AirCoins care pot sa-ti aduca alte bilete mai ieftine sau chiar si gratis.

 

ATENTIE
Spre deosebire de programele de loializare ale companiilor aeriene, AIrCoins-ii nu expira decat daca iti stergi benevol contul. Poti sa le strangi si 1 an, si 2, si 3 pana cand la un moment dat, doresti sa ii folosesti pentru o vacanta faina :). Sau o calatorie de afaceri.

Categorii:
Tips & Tricks

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest