Termeni și condiții

Imperator Travel Blog, la adresa www.imperatortravel.ro, este un blog personal scris de mine, Răzvan Cezar Dumitru, dedicat în exclusivitate subiectelor din domeniul călătoriilor – jurnale de călătorii, ghiduri de călătorie, informații, știri din domeniu pentru cei care doresc să călătorească sau doar visează să călătorească vreodată. Este un site care pune la dispoziție în mod gratuit informații și povești de călătorie de pe tot mapamondul. Unele articole pot fi scrise de contributori (așa-numitele „guest posts”), dar este menționat întotdeauna când sunt elaborate de această manieră, precum și de cine.

 

Site-ul Imperator Travel Blog poate fi accesat gratuit de orice persoană. Oricine este bine-venit să citească și să comenteze articolele publicate. Singura condiție este respectarea câtorva reguli de bun-simț: fără înjurături, atacuri la persoană, rasism (călătoria înseamnă totuși toleranță), fără miștouri ieftine. Îmi rezerv dreptul de a șterge sau cenzura orice comentariu care nu respectă astfel de reguli, pentru ca acest site să fie o pagină plină de decență, respect, educație și bun-gust.

Toate articolele și fotografiile de pe site, în afara cazului în care precizez altfel (și anunț și sursele) sunt creația mea, iar toate drepturile de autor îmi aparțin. Este interzisă copierea lor integrală, iar dacă utilizați în alte site-uri fotografii sau paragrafe din articolele mele, includeți un link către articolul meu.

Citiți și Politica de confidențialitate (unde scrie ce fac cu datele personale colectate), și Politica privind fișierele tip cookie (unde scrie ce fișiere tip cookie folosește site-ul).

 

Ultimul update: 24 mai 2018


Destinatii