Plec in weekend !

Mai am cateva ore si ajung in Slovacia pentru weekend ! Nu am mai fost acolo din 1997 si atunci am stat cateva ore intre trenul care venea de la Budapesta si cel care pleca spre Berlin. Mi-aduc aminte ca era un oras curatel, cuminte, dragut, nu erau cine stie ce monumente, ci doar niste statui haioase prin centru. A… si ca cheeseburger-ul de la colt avea doar branza… Normal, de aceea e cheeseburger. Va povestesc mai multe cand ma intorc.
Cine a mai fost prin Bratislava – aveti vreo recomandare pe unde sa ma duc ?

Categorii:
Slovacia

Comentarii

 • Razvan Pascu spune:

  Parca nu imi vine a crede ca eu iti dau tie sfaturi legate de o calatorie… 🙂

  Eu am fost la Bratislava, este un oras frumos dar nu cred ca ai ce face mai mult de o zi (sau un weekend). In afara de Castel si de stradutele cu personaje din cele cu care ai pus poza, nu stiu ce mai merita vazut. Te mai poti plimba cu tramvaie vechi, sau admira Dunarea…si parca cladirea presedintelui mai este interesanta….

 • Razvan Pascu spune:

  Si drum bun!

 • Imperator spune:

  Multumesc… tocmai am revenit din centru… frumos, dragut, bere ceheasca buna 🙂

 • Liana Mitroi spune:

  Si eu s-ar putea sa plec cat de curand prin Bratislava. Ai vreo sugestie de ce as putea vizita, acuma ca ai fost deja pe acolo?
  Multumesc frumos 🙂

  • Imperator spune:

   Bratislava nu pot spune ca are atractii gen monumentul X sau Y, este un oras linistit si dragut. Are un singur castel catarat pe un deal, se vede din orice punct din orasul vechi. In plus, exista o catedrala unde au fost incoronati numerosi regi ai Ungariei… In plus, e fain sa te plimbi prin centrul vechi al orasului si sa observi tot soiul de statui mai „traznite” (un politist care iese dintr-un canal, un fotograf care pozeaza dupa un colt, etc.
   Am mai intrat in Palatul Primatului, este ok.

   Poti sa te duci si la Viena, este foarte aproape (sub 100 km)

 • Panorama din zona castelului merită chiar!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii