ATENTIE ! Blue Air are azi Happy Hour ! 30 euro per segment orice destinatie. Acum si Europa e a voastra !

Acum parca nu as vrea sa transform blogul intr-un buletin de anuntare de promotii de bilete de avioane, dar sincer nu ma pot abtine – de data asta Blue Air e in promotie si chiar e o promotie faina – 30 euro per segment (all taxes included, probabil mai putin bagajele) pe orice destinatie.

Uitandu-ma pe harta destinatiilor Blue Air, parca o Lisabona ar fi chiar tentanta. E un oras superb, iar preturile in general sunt mai ridicate pe Blue Air pentru ca nu are competitie directa pe low cost. Dar oricum, oferta e larga – de la Dublin la Larnaca, de la Roma la Paris, de la Madrid la Viena.

ATENTIE insa – oferta este valabila doar AZI, 4 martie intre orele 15:00 – 24:00. Deci, daca va tenteaza o escapada in Europa, cautati-va cardul si pregatiti-va sa cumparati azi. Daca inca nu v-ati decis asa repede, promotia Happy Hours al lui Blue Air a mai fost si asta-toamna, deci ma astept sa mai apara si in perioada urmatoare… Dar, ce e in mana nu-i minciuna 🙂

Si o nota – din pacate, promotia este valabila doar pe zborurile operate de Blue Air, deci nu se aplica pe zborurile operate de Panorama Blue (he, he, voiam noi bilete de 60 euro dus-intors la Havana si Bangkok :)))

Pentru cumparari bilete: Blue Air

Comentarii

 • Cristi Z. spune:

  Sunt foarte bune anunturile cu oferte bune. Doar ce mi-am luat 2 bilete care costau de dimineata 130 E / bucata 😀

  Mersi 😉

 • Imperator spune:

  Cu placere 🙂

 • Bogdan spune:

  in ce format ati pus numarul de telefon ca sa se poate face rezervarea? am incercat in cel sugerat pe site si numai in eori ma tine.

  multumesc

 • Imperator spune:

  021 208 86 86
  Am sunat si eu de incercare si e ocupat non-stop.

 • Cristi Z. spune:

  @Bogdan, m-am luptat si eu cu numarul respectiv 50 de minute. Intr-un final a mers din Firefox fara sa fiu logat in contul Blue Air. Formatul folosit a fost (+4)07…… In acelasi format nu mi-a mers inainte din 2 browsere cand eram logat.
  Intamplare sau nu n-as putea sa spun, bug in mod sigur este.

 • Anonymous spune:

  Nu este bug, situl este conceput astfel incat sa puna o serie de piedici in calea rezervarii, de exemplu viteza redusa, formatul telefonic specific, activari de campuri fara avertisment (ex: BI) si reintoarceri de pagina, plus un mega bonus de final la plata.

  Pe intervalul 20 – 21 situl a mers foarte greu, iar pe intervalul 21 – 24 plata cu credit card nu a mai mers deloc, atunci cand se incarca pagina. Incercari pe trei continente, cu toate browserele posibile.

  Daca traiau din vanzarea de bilete online mai intelegeam sa fie o problema, asa trecem cu vederea.

 • Cristi Z. spune:

  Eu am inceput sa rezerv la 15:20, am reusit la 16:10. La final am platit in plus 6E, taxa care a fost din totdeauna. Cardul a mers din a 2 a incercare.
  La oferte din acestea e interesant pretul bagajului de cala, 1/3 din cel al biletului dar tot iese foarte bine suma totala 😀

 • Anonymous spune:

  In sfarsit l-am prins la telefon pe tipul de la hotline Gecad Epayment, numarul care apare cand nu se finalizeaza o plata (dupa 40 min de asteptare 🙂 care mi-a explicat ca azi au fost ocupati toata ziua cu apeluri de clienti Blue Air carora nu le mergeau procesele.

  Aparent, Blue Air trebuie sa anunte Romcard si Gecad Epayment cand au o crestere semnificativa de procese de plata, pentru a li se mari "linia de procesare", lucru pe care nu l-au facut (de ce l-ar face, doar nu traiesc din vanzarea online de servicii).

  In fine. Toate bune!

 • ela-ela spune:

  hehe..si eu mi-am luat doua bilete ieri catre Paris.:)
  Lisabona ramane inca un vis neimplinit, dar n-au intrat zilele in sac

 • Imperator spune:

  Bun si Parisu 🙂

 • ela-ela spune:

  sper sa prind vreme buna la inceputul lui iunie acolo..
  cand ai timp si chef, poate ne mai intalnim la un pahar de vorba:)

 • Imperator spune:

  Luni plec la Kiev… dupa jumatatea lui maartie

 • aliceee spune:

  Nici nu stii ce ciuda imi e ca nu am prins si eu oferta de la blue. In fiecare zi intru pe blog si fix ieri nu am intrat! aaaaaaa :((
  Asta este vor mai fi si alte ocazii :). Nu am apucat inca sa te felicit pentru blog, este foarte bun si educativ!

 • Imperator spune:

  @aliceee multumesc pentru felicitari si ca il citesti regulat 🙂 Cum am scris, Blue Air a avut si asta-toamna promotii de tip Happy Hour (dar atunci parca era fix o ora :)… Cum o sa mai vad, o sa anunt…:)

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest