O fata plina de ambitie – Coco Popescu

Coco Popescu cu steagul Romaniei

O cunosc si o urmaresc pe Coco Popescu de cativa ani… Ea nu ma cunoaste, dar eu o stiu si o urmaresc… De fapt, am aflat despre ea de la un prieten comun cu care a si fost in cateva expeditii. Are doar 16 ani, este din Rasnov si la varsta ei in loc sa-si faca inventarul rochitelor si pantofiorilor, ea aduna mii de metri de munte urcati. La 6 ani a urcat pentru prima oara un munte – vf. Omu. La 11 ani a urcat Dente del Giante, ajungand pentru prima oara la peste 4000 metri. Au urmat apoi Kilimanjaro, Mont Blanc, Damavand sau Aconcagua…


Visul ei este sa atinga cei mai inalti 7 munti de pe cele 7 continente si cei mai inalti 7 vulcani. Asa numitul „7 summits & 7 volcanoes). Sa fie cea mai tanara alpinista care a facut asta (actuala detinatoare a recordului este o americanca care a atins 7 & 7 la 18 ani la 10 luni). Daca pana acum, Coco a reusit sa obtina fonduri de la cativa sponsori, de data aceasta are nevoie de multi bani – de 70.000 euro pentru a se urca pe cel mai inalt varf si cel mai inalt vulcan din Antarctica. Are nevoie urgent de acesti bani pentru a putea sa se inscrie – in Antarctica poti sa urci doar iarna europeana cand acolo este vara.

In caz ca puteti ajuta voi sau firmele la care lucrati, v-as ruga sa contribuiti la un record romanesc. Avem nevoie de role model-uri in perioada asta !
Pentru mai multe amanunte, va rog sa-i vizitati site-ul: https://www.celmaisus.ro/

Munti urcati pana acum

Coco Popescu

Categorii:
Evenimente

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii