O fata plina de ambitie – Coco Popescu

Coco Popescu cu steagul Romaniei

O cunosc si o urmaresc pe Coco Popescu de cativa ani… Ea nu ma cunoaste, dar eu o stiu si o urmaresc… De fapt, am aflat despre ea de la un prieten comun cu care a si fost in cateva expeditii. Are doar 16 ani, este din Rasnov si la varsta ei in loc sa-si faca inventarul rochitelor si pantofiorilor, ea aduna mii de metri de munte urcati. La 6 ani a urcat pentru prima oara un munte – vf. Omu. La 11 ani a urcat Dente del Giante, ajungand pentru prima oara la peste 4000 metri. Au urmat apoi Kilimanjaro, Mont Blanc, Damavand sau Aconcagua…


Visul ei este sa atinga cei mai inalti 7 munti de pe cele 7 continente si cei mai inalti 7 vulcani. Asa numitul „7 summits & 7 volcanoes). Sa fie cea mai tanara alpinista care a facut asta (actuala detinatoare a recordului este o americanca care a atins 7 & 7 la 18 ani la 10 luni). Daca pana acum, Coco a reusit sa obtina fonduri de la cativa sponsori, de data aceasta are nevoie de multi bani – de 70.000 euro pentru a se urca pe cel mai inalt varf si cel mai inalt vulcan din Antarctica. Are nevoie urgent de acesti bani pentru a putea sa se inscrie – in Antarctica poti sa urci doar iarna europeana cand acolo este vara.

In caz ca puteti ajuta voi sau firmele la care lucrati, v-as ruga sa contribuiti la un record romanesc. Avem nevoie de role model-uri in perioada asta !
Pentru mai multe amanunte, va rog sa-i vizitati site-ul: https://www.celmaisus.ro/

Munti urcati pana acum

Coco Popescu

Categorii:
Evenimente

Comentarii

  • VertAnge spune:

    Jos palaria! Imi plac oamenii care se dedica trup si suflet pasiunii lor. Sunt sigura ca tanara alpinista va reusi sa urce cu succes toate obstacolele care ii vor iesi in cale, montane sau nu.

  • Anonymous spune:

    cum sa r putea sponsoriza si visele celorlati din romania ??Banuiesc ca toti oamenii au vise…

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii

Pin It on Pinterest