BREAKING NEWS: Oferta Tarom de Valentine’s day: 259 euro 2 persoane in Europa

Oferta Tarom de Valentine's Day

De cativa ani incoace, Taromul a inceput sa scoata oferte de Ziua Indragostitior – Valentine’s Day. Parca primul an a fost 2004 sau ceva de genul asta. Ideea este ca poti zbura undeva cam prin februarie si martie la un pret special pentru 2 persoane. Prin 2004, a iesit un scandal monstru ca era obligatoriu ca cele doua persoane sa fie de sex opus, asa ca au sarit pana in tavan organizatiile gay-lor… Din 2005, pot calatori impreuna si persoanele de acelasi sex 🙂 Problema rezolvata.

Ei bine, anul asta, Taromul da cu urmatoarea oferta in indragostiti: 259 euro de cuplu, adica 129,50 euro de persoana pentru nu mai putin de 22 rute directe din Bucuresti, Cluj si Sibiu. E un pret bun.
Conditii:
Perioada de achizitie: 1 – 24 februarie
Perioada de calatorie: 10 februarie – 10 martie

Destinatiile sunt:
Amsterdam (un hash de iubire, ceva ?), Atena (caldut si dragut, sper sa nu dati in mijlocul vreunei greve), Barcelona (e unul din orasele mele favorite, iar apusul de pe Tibidabo este memorabil), Budapesta (un vin de Tokay pe un vas pe Dunare ?), Frankfurt (nu stiu ce e romantic aici, poate Banca Centrala Europeana), Istanbul (super oras, o cina pe Bosfor, cu putina bafta chiar pe terasa), Larnaca (aici, chiar ca va fi caldut), Londra (poate prindeti o invitatie la nunta printului William), Lyon (si aici sunt niste restaurante simpatice prin orasul vechi), Madrid (ole, sangria, hombre !), Munchen (dupa doua halbe, in mod sigur veti fi romantici), Paris (THE CITY of Romance :), Riga (cea mai exotica destinatie din lista, dar va asigur, un oras dulce), Roma (gelato, ragazza ?), Salonic (hmmmm…, in fine), Valencia (singurul oras din lista asta unde nu am fost, deci nu va pot zice nimic), Viena (o plimbare cu caleasca prin centrul vechi ? O prajiturica la Sacher Cafe ?), Zurich (banii nu aduc fericirea, doar numarul lor 🙂 Si pentru romantism, luati trenul 50 minute pana la Luzern).

Din Cluj, puteti sa mergeti la Frankfurt, Madrid si Viena, iar din Sibiu la Munchen.

Si ca veni vorba, nu uitati ca pana pe 31 ianuarie, mai e valabila promotia Air France – KLM 🙂 Puteti vizita Europa de Valentine’s Day 🙂

Comentarii

 • Andor Marton spune:

  Daca ar merge site-ul Tarom ar fi ideal 😀

 • Imperator spune:

  Cum am zis, oferta incepe de pe 1 februarie, mai sunt cateva zile 🙂

 • Imperator spune:

  M-am prins… lucrau la el… tocmai au schimbat oferta… la 259 euro in loc de 257 🙂

 • Andor Marton spune:

  Stiu … doar ca vroiam sa verific daca zboara zilnic spre Riga si mai ales la ce ora. Intre timp si-a revenit site-ul.
  Preturile sunt chiar bune … exceptand poate destinatiile Wizz.

 • VertAnge spune:

  Trebuie sa trimit linkul lui Cupidon. 🙂

 • Anonymous spune:

  Plecaciune imparate!
  Esti un calator de exceptie si iti multumim pentru informatiile cu privire la locatii si promotii – incurajari si indemnuri de a calatori si pentru cei cu posibilitati modeste.
  As dori sa-ti adresez o intrebare cu privire la uzantele din strainatate pentru personalul de la receptiile hotelurilor-uneori sunt deosebit de amabili si doresti sa lasi o atentie , pe de alta parte esti stanjenit ca nu dispui de bani pentru a face fata momentului-iata dilema!RSVP!
  Cu bine,
  Dina

 • Imperator spune:

  @ Dina – poti sa le multumesti foarte calduros… uneori un multumesc dat din inima poate conta mai mult decat banii…

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii

Pin It on Pinterest