VA MULTUMESC !

Va multumesc - cel mai bun blog de travel din Romania

La ora la care acest post este programat sa fie publicat are loc decernarea premiilor la Roblogfest 2011. Acum pot sa va spun ca am castigat la categoria „Cel mai bun blog de travel”. Nu stiu inca cu cate voturi, dar voi actualiza informatiile cand voi reveni de la petrecerea din Silver Church. Va multumesc.

As dori insa sa va multumesc tuturor pentru ca premiul I nu l-am obtinut datorita mie ci numai datorita voua pentru ca v-ati chinuit sa va inregistrati, sa va logati si sa votati. Si pentru asta VA MULTUMESC !

LATER EDIT

Tocmai m-am trezit din somn (da, stiu, cam tarziu:), asa ca sa dau amanunte de la Premiile Roblogfest.

In primul rand, vreau sa va multumesc din nou pentru voturi. Concursul a fost foarte strans, am avut cu 7 voturi mai mult decat locul 2, deci fiecare din voturile voastre a contat 🙂

In al doilea rand, vreau sa subliniez cat de mult a crescut blogosfera turistica. Daca anul trecut, locul 1 a fost castigat cu 84 voturi si in total pe categorie au fost 411 voturi (anul trecut, am luat locul 3 cu 37 voturi, la egalitate cu locul 2 !), anul asta au fost 950 voturi, iar locul 1 a fost castigat cu 209 voturi !), dovedind un interes sporit in „travelosphera” si in faptul ca exista niste bloguri chiar foarte bune de travel (din pacate, unele dintre ele au lipsit cum sunt Lumea Mare sau Viajoa) .

Clasamentul final:

1. Imperator Travel – 209 voturi

2. Razvan Pascu – 202 voturi

3. Turistu’s Blog – 192 voturi

4. Blogul de calatorii – 99 voturi

5. Am plecat – 66 voturi

Tot clasamentul este aici

Inca odata, vreau sa va multumesc fiecaruia care a votat si m-au sprijinit :))) Si raman dator cu povesti si sfaturi de calatorie 🙂

Despre eveniment:

Ce a fost frumos –

Ca m-am intalnit cu multa lume cunoscuta pana acum doar on line. Din pacate, datorita aglomeratiei si a galagiei nu am putut discuta prea mult si asta imi pare rau.

Ce se putea mai bine

Locul e cam mic. Silver Church este un loc foarte bun pentru concerte, dar inghesuind vreo cateva sute de oameni a facut ca circulatia prin locatie sa fie plina de ambuteiaje. Si la un astfel de eveniment, multa lume nu vine neaparat sa danseze si sa bea, ci sa se socializeze si sa se cunoasca, lucru aproape imposibil datorita aglomeratiei si a zgomotului.

Prezentatorul, Vlad Craioveanu se vede ca n-avea nici o treaba cu blogosfera si nici nu s-a prea informat inainte, nereusind decat sa citeasca numele primilor 3 clasati.

P1000052.JPG

Silver Church – inante de premiere

P1000081.JPG

Cu Vlad Craioveanu, pe scena

P1000089.JPG

Cu Vlad Dulea, omul din spatele noului look al lui Imperator travel. O parte din premiu e si al lui 🙂

P1000088.JPG

Tu dormeai, cand noi sarbatoream 🙂

P1000086.JPG

Castigatorii 2011 si 2010 🙂 Cu Adriana, dar si cu Alexandra, locul 4 🙂

Categorii:
Evenimente

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii