PROMOTIE INDIA & AFRICA DE SUD. De la British Airways

British Airways.jpg

Cred ca este primul post despre o promotie la British Airways… Cred ca e prima oara cand vad niste preturi bune de la compania britanica… Nu neg ca au mai avut promotii, dar e prima oara cand aflu de ele… Ceea ce e un lucru bun, I love promotions 🙂

In primul rand, destinatiile desi departate una de alta (India si Africa de Sud) au un element comun – ambele au fost importante colonii britanice si in ambele locuri, limba engleza este oficiala si mai ales sunt niste locuri excelent de vizitat 🙂

Preturile sunt si includ toate taxele cu plecare din Bucuresti (via Londra):

Mumbai: 534 euro

Delhi: 555 euro

Johannesburg: 657 euro

Capetown: 687 euro

Biletele le puteti cumpara intre 18 mai si 6 iunie (in limita biletelor disponibile) si puteti calatori pana pe 28 iunie.

Amanunte pe site-ul lui British Airways

Comentarii

 • george2210 spune:

  Destul de scump pe India.

  • Pitzifelnic spune:

   De ce? Daca zbor cu Pegasus si apoi cu Air Arabia de exemplu, ma costa 100+vreo 420 EURO, deci binisor peste 500 EURO. La intoarcere mai trebuie sa ma si cazez la Istanbul ca nu se pupa zborurile si se cheama c-am sarit clar de 550 EURO. Mie mi se par niste preturi f. OK.
   N-am stat sa verific, sper insa ca nu te zboara din Bucuresti la Londra si de-acolo in India sau Africa, pt. ca atunci s-ar lungi prea mult timpii de zbor.

   • george2210 spune:

    Sunt bune preturile comparand cu alte variante in momentul actoal, dar vroiam sa spun ca altadata au fost altele mult mai bune. Fac si o comparatie cu Roma-Beijing la 400 de euro.

 • marcopolost spune:

  se pare ca e via londra

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest