PROMOTIE TAROM: Maratonul de primavara, episodul 3

Maratonul de primavara

Lume, lume, Maratonul de Primavara al Tarom a ajuns la episodul 3 !

Iaca ofertele: Bucuresti – Beirut la 186 euro (asta ar fi cel mai tare, dar nu am gasit tariful asta nicaieri pe site, poate aveti voi mai multe noroc), Bucuresti – Larnaca la 184 euro (cam multisor), Bucuresti – Istanbul la 171 euro (persevereaza cu Istanbulul, a mai fost si in episodul 1), Bucuresti – Atena la 193 euro (am verificat, cam aproape fiecare zbor e la pretul asta) si Cluj – Frankfurt la 196 euro (parca a mai fost si in episodul 2 acum vreo doua saptamani).

Deci, din Bucuresti, Taromul va trimite doar in locuri calde si foarte calde… Daca prindeti vreun zbor de Beirut la 186 euro, va asigur ca e un super-pret si poate ne vedem pe acolo 🙂 Pentru ca ajung si eu candva prin iunie pentru o saptamana ! Din pacate, datele de promotie nu pica fix pe zilele in care voi fi acolo, dar poate ne intersectam 🙂

Biletele pot fi cumparate in perioada 11 – 21 mai

Zborurile trebuie sa fie efectuate in perioada 16 mai – 15 iunie

Mai multe informatii: site-ul Tarom

Comentarii

  • Andy spune:

    Oh da, Cluj – Frankfurt a fost si in episodul 2. Altceva nu au ce sa bage … asta e singura ruta ce o fac cu un avion mare. Mai au Viena cu ATR si acolo nu-i loc probabil.
    In plus dupa episodul 2 au facut reclama prin conducerea aeroportului sau conducerea aeoportului a facut reclama la Tarom la aceasta „super oferta” – cica economisesti 100 de euro fata de pretul normal, care ar porni de la 280. Mai multi, care chiar cirucula pe aceasta ruta, s-au prins ca pretul normal (fara nici o oferta) porneste defapt de la 160 euro. Deci practic nu e nici o oferta.

    Insa nu inteleg – de ce Tarom nu e in stare sa faca oferte din Cluj, Iasi, Timisoara, etc spre alte destinatii – de ex. Atena, Amman, Cairo, Istanbul, etc – cu escala la Bucuresti. Bucuresti – Atena e acuma 193, daca ma uit la Cluj – Atena mai baga un 100-120 euro prietenesc in plus si ajungi lejer la 320.

  • Liliana spune:

    Mda, subscriu la treaba asta cu oferta! Ar merge sa se gandeasca putin si la orasele care tb sa faca escala in Bucuresti. Si sa si conecteze putin mai bine tara intreaga, ca ar mai iesi cate ceva… Eu stiu ca am prins o vreme cand Iasi – Bucuresti costa cat trenul si zburau plin.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii