Oameni si zei la picioarele Himalayei. O avanpremiera video.

Imagini Nepal: stupa BouddhaDe maine, voi incepe un nou serial, de data asta despre Nepal, una din acele destinatii care chiar mi-au ramas in inima… O combinatie de societate ramasa undeva in urma cu cateva sute de ani, un mix de credinte budiste si hinduiste, restaurante excelente si numeroase atractii de tot soiul… Povestea este din 2003, de atunci s-au schimbat multe (tara s-a trasformat din regat hindus in republica socialista, razboiul civil intre armata si militiile maoiste s-a incheiat), dar tot ce inseamna culoare, credinta, arhitectura si ospitalitate au ramas aceleasi… Astazi, va ofer ca avanpremiera cateva imagini despre acest stat de la poalele Himalayei !

Despre Kathmandu

Bhaktapur

Templul hindus din Pashupatinath

Templul budist din Bouddhanath

Comentarii

 • mihai spune:

  Salut imperator, ma numesc Mihai si urmaresc cu mare interes si admiratie blogul tau si al altora (Varu, razvan pascu, etc). Ca si tine sunt un pasionat de calatorii, am vizitat cam 35 de tari in Europa, Asia, Orientul Mijlociu, Africa de Nord backpaper, niciodata printr-o agentie de turism. Voi va intalniti „face tot face” la o bere, suc, o data sau de mai multe ori pe an?

  • Imperator spune:

   Multumesc ca imi urmaresti blogul… Da, uneori mai iesim la bere, cum sa nu… Dar nu e un program bine stabilit 🙂

   • Varu spune:

    Si eu iti multumesc pentru ca imi urmaresti blogul, desi nu prea inteleg ce e de urmarit in el. 🙂 Da, ma mai intalnesc din cand in cand si cu Imperator, si cu Razvan, amandoi imi sunt amici.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest