BREAKING NEWS: AIR ASIA JAPAN – Primul low-cost in Japonia !

Air Asia in Japonia.jpg

In sfarsit, o veste buna pentru cei care calatoresc sau vor sa calatoreasca in Japonia. Air Asia tocmai a anuntat parteneriatul cu compania japoneza ANA pentru deschiderea primul low-cost japonez: Air Asia Japan… Primele zboruri Air Asia Japan vor fi lansate peste un an in august 2012 si vor acoperi rute nationale, dar si internationale. Conform BBC, Air Asia Japan va opera din principalul aeroport nipon Narita – Tokyo (actualmente opereaza doar ruta Kuala Lumpur – Tokyo Haneda) si este, subliniez inca odata, prima companie aeriana low-cost din Japonia, o tara cunoscuta pentru tarifele sale destul de ridicate.

Mai multe informatii, desi totusi succinte pe site-ul BBC. Anuntul vine dupa ce la inceputul lunii aparusera zvonuri cu privire la parteneriatul dintre principalul competitor al ANA, Japan Airlines cu compania low-cost australiana JetStar (care opereaza si in Vietnam sub numele JetStar Vietnam si in Singapore ca ValueAir). Compania Qantas, proprietarul JetStar a anuntat ca intelegerea nu a fost perfectata, asa ca se pare ca Air Asia – ANA s-au miscat mult mai repede. Ma astept ca si parteneriatul Japan Airlines – JetStar sa fie anuntat in curand.

Inca odata, bine ai venit, Air Asia Japan !

Sunt convins ca va deveni cel mai bun prieten al backpackerului din Asia de Nord Est… Pe cand Air Asia China ?

Categorii:
Japonia · Tips & Tricks

Comentarii

 • OMG! Asta e o stire superba, minunata! Sper sa fie un parteneriat viabil si sa agreeze niste preturi mici-mici ca sa pot merge mai des in Japonia 🙂 1 data/an ar fi bine, zic! :)) Multumesc de veste!

  Mirona 21 iulie 2011 17:44 Răspunde
 • As fi vrut, inainte de dezastru…

  Liliana 21 iulie 2011 17:56 Răspunde
 • Liliana, eu zic să te îndrepţi cu încredere spre Japonia, căci nu o să mai vezi niciodată Japonia ca acum.

  Alina 21 iulie 2011 18:43 Răspunde
 • Dintr-o statie la aeroportul Narita trenul face o ora, se adauga ce mai mergi cu metroul pina la tren.Vii cu doua ore inainte, ajungi pe alt aeroport, nu e mai bine sa te dai cu un shinkansen? Nu cred ca va avea succesul din Malaezia , unde lumea ia avionul din Georgetown la Kuala Lumpur-250 km.

  Li 21 iulie 2011 19:57 Răspunde
 • Pingback: Noutati de pe frontul low-costurilor asiatice

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii