Low costurile dau bilete aproape moca. Air Asia si Ryanair au bilete si la 5 euro

air_asia

Incepand de ieri, a dat strechea in unele companii aeriene low-cost… au inceput promotii cu bilete la preturi traznite. Atat Air Asia, votata vreo noua ani consecutiv cea mai buna companie low-cost din lume, cat si Ryanair, cea mai mare companie low-cost din Europa si nr. 3 in Romania dau bilete la preturi de gen 5 euro (one way, fara bagaj de cala). Asa ca m-am gandit sa va dau amanuntele.

Ryanair are bilete la preturi promotionale pana pe data de 26 noiembrie (ora 2:00, ora Romaniei, asta insemnand pana la miezul noptii de 25 noiembrie ora Dublinului), iar biletele la preturi promotionale sunt doar pentru zboruri in prima jumatate a lunii decembrie (adica peste 1 saptamana, doua). Destinatiile cu bilete la preturi promotionale sunt Bucuresti – Ciampino, Milano, Bergamo, Bologna si Charleroi.

Air Asia – pentru cei care planifica o tura prin Asia are ceea ce ei numesc BIG SALE. O data, maximum de 2 ori pe an, dau uneori si bilete moca pe anumite destinatii, dar in mod cert, acum sunt cele mai ieftine bilete din an. Atentie, in cazul Air Asia, pretul biletelor NU includ si taxele aeroportuare, cum e cazul companiilor aeriene europene – asta datorita dispozitiilor Uniunii Europene care obliga companiile aeriene sa anunte preturi cu toate taxele OBLIGATORII incluse. Evident, in Asia, acest lucru nu e valabil. Dar si asa, cu taxe incluse, un zbor Bangkok – Phuket este 5 euro. Promotia dureaza pana pe 29 noiembrie, dar zborurile la preturi promotionale sunt la vanzare in perioada 1 mai 2016 – 5 februarie 2017 ! Deci daca aveti planuri pentru Asia, grabiti-va. Mai multe informatii aici.

5 euro Ryanair

5 euro Air Asia

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii