Prinde Oferta Zilei de la Interra… 199 euro pentru 4 zile in Istanbul ! (P)

Oferta Interra: Istanbul

E vara si chiar daca aveti concedii, probabil nu aveti mai mult de doua saptamani… Asa ca ce bine v-ar pica niste weekenduri poate ceva mai lungi sa va duceti sa descoperiti ceva nou – vreun oras la care ati visat sa zicem… Dar preturile uneori par prohibitive… Ei bine, va dau un pont: agentia Interra are o “Oferta a Zilei” cand ofera diverse escapade (nu neaparat city break-uri, chiar si sejururi de o saptamana la mare, iar iarna la schi) la preturi care cu greu pot fi batute.

Uite ce a avut Interra in trecut:

Roma la 215 euro pentru 4 zile !!! Si asta incluzand avion (cu tot cu taxe de aeroport), hotel 3 stele si mic dejun… Pai la 215 euro, uneori dai atata doar pe avion !

Praga la 209 euro pentru 4 zile… ! Incluzand tot avion, taxe, hotel si mic dejun ! Adica cam 50 euro pe zi… mie mi se pare un super pret… Ganditi-va ca un avion la Praga gasiti de obicei aproape la 200 de euro, preturile de 100, 100 si ceva fiind la mega-oferta !

Oferta zilei de la Interra nu contine doar city break-uri… cum am zis sunt si sejururi intregi la mare vara si la schi iarna… As zice ca 520 euro pentru 7 nopti in Dubrovnik cu avion (cursa Tarom), cazare la hotel 2 stele cu demi-pensiune, taxe de aeroport si taxe de statiune e un super pret. Iar daca vreti mai aproape si mai ieftin, 119 euro / 6 zile la hotel de 5 stele in Halkidiki e chiar super bine.

Ei bine, azi aveti de asemenea o oferta Interra, care este cu adevarat speciala: O excursie de 4 zile la Istanbul cu zbor Tarom si cazare cu mic dejun in hotelul Ersu pentru 199 euro ! M-am uitat pe harta si nu poate fi o locatie mai buna pentru un hotel – la doi pasi de Sf. Sofia, Moscheea Albastra, Palatul Topcapi, la 15 minute de mers de Bosfor si la vreo 3 statii de tramvai de Marele Bazar ! Datele pentru acest city break marca Interra sunt 11 – 14 septembrie, iar amanuntele le gasiti aici: https://interra.ro/site/Turcia/Istanbul/Oferta-Zilei/detalii-oferta/13-Iulie-City-Break-Istanbul.html

Dar, cum am zis astea sunt preturile la “Oferta Zilei”… care trebuie s-o prindeti in ziua respectiva ! Asa ca recomandarea mea este sa va abonati la aceasta oferta pentru a o avea proaspata casuta postala. Trebuie doar sa dati un mail la adresa rezervari@interra.ro. Stiu ca primiti tot soiul de mail-uri nefolositoare, dar asta v-ar putea anunta o oferta de nerefuzat 🙂

Si cand va duceti undeva, dati-mi si mie de stire :). Imi place sa aud cand cineva s-a dus undeva in urma ponturilor gasite aici :). Multumesc !

Oferta Agentia Interra: Istanbul, Moscheea Sfanta Sofia

Veti fi la doi pasi de Sfanta Sofia

Oferta agentia Interra: Istanbul

Moscheea Albastra

Oferta agentia Interra: Istanbul

Palatul sultanilor otomani de la Topcapi

Oferta agentia Interra: Istanbul

dar si bazarurile din Stambul

Categorii:
Diverse

Comentarii

Destinatii