Qatar extrema urgenta – 25% reduceri de preturi pana pe 3 septembrie !

Qatar Airways

Se termina vara, reincep ofertele… Super tare ! Si iata ca si Qatar Airways s-a hotarat sa faca o mare promotie… Relativ simpla – preturile la biletele economy sunt taiate cu 25%, iar cele de la business cu 15% ! Si dintr-odata, iaca, Qatar-ul devine o companie nu numai de 5 stele, ci si de nota 10 la preturi.

Am aruncat o privire prin martie, si am gasit niste preturi super-adevarate: Bucuresti – Kuala Lumpur la 570 euro, Bucuresti – Johannesburg la 571 euro, Bucuresti – Seul 509 euro, Bucuresti – Hong Kong 517 euro. Toate zborurile sunt via Doha.

Conditiile promotiei Qatar Airways sunt:

Perioada de rezervare: 31 august – 3 septembrie 2011

Perioada de zbor: 10 septembrie 2011 – 31 martie 2012 (cu exceptia perioadei 1 – 7 noiembrie 2011 – perioada Hajj-ului si 8 decembrie 2011 – 15 ianuarie 2012 – Craciun, An Nou, sezon de varf).

Pentru mai multe informatii, conditii complete si rezervari bilete, uitati-va pe site-ul Qatar Airways.

PS: Ii multumesc lui Varu pentru ca mi-a atras atentia. Vedeti ca oferta e limitata, de exemplul astazi am vazut ceva fluctuatii de pret la bilete, probabil in functie de cate rezervari sunt in sistem. In plus, cred ca poti sa obti pretul promotional daca apesi pe acea pagina din site care anunta promotia (link-ul de mai sus) si nu intrand direct pe site.

Go, go, go !

Comentarii

  • metal spune:

    Bun ce sa zic….dar din HK nu am unde sa ma mai duc. Adica stau o saptamana sa vad HK si Macao dar o saptamana ce fac ? Am vrut in Boracay dar am gasit avion doar la Cebu ( intre HK si Boracay ) cu 215 eur dus-intors, cam mult dar este cel mai ieftin gasit, as fi luat. Problema a aparunt cand am vazut ca am voie doar la un bagaj la cala de max. 10 kg cu extra-plata !!!! Asta doar pe segmentul Manila – Caticlan, se zboara cu avioane mici. Pai cum kilu’ meu sa merg cu 10 kg/pers. ?? cand eu o sa am peste 15 kg/bagaj.
    Nu gasesc sa pot face plaja in alta parte in februarie, o idee ceva ??

    • Li spune:

      Nu gasesti bilete ieftine din Hong Kong, cererea e mare, presupun ca cetatenii de acolo cum au un weekend liber se urca in avion sa mai schimbe aerul.Nu uita ce venituri au saracii din HK, of, le pling de mila…..

    • Imperator spune:

      Da, doar cu Cebu poti zbura, dar nu ateriza la Caticlan ca acolo e un aeroport de 2 pe 2 care inchide noaptea ca nu au instalatie de nocturna. Gasesti curse la Kalibo, e drept, mai mergi o ora cu autobuzul, dar asta e… O alta optiune, poti zbura in Vietnam cu JetStar sau cu Air Asia spre Bangkok, Kuala si parca Singapore.

  • Alexoid spune:

    da am observat ceva modificari in bine din partea lor, uitandu-ma de un BUD-BKK pentru octombrie de ziua mea, pretul era de 548 Eur!!!…tocmai ma pregateam sa va anunt, insa vad ca esti mereu cu un pas inainte 🙂
    pana mai ieri-alaltaieri oferta pe aceeasi ruta era dominata de swiss, austrian, turkish si uneori rusii de la aeroflot si ukrainienii de la aerosvit dar toate trecute binisor de 600…

  • Li spune:

    Am intrat odata sa vad preturile la QA, dar sa stai toata noaptea in Doha ca vrei la Bangkok…mult….

    • Alexoid spune:

      cu siguranta se gaseste ceva de facut noaptea la Doha – altceva decat sa stai in aeroport cu cartea/flacara rebus in mana si cosul de gunoi langa tine in care sa arunci dozele goale de bere a :), ziua daca-ar fi e pacat sa ratezi muzeul de arta islamica…

      • Liviu spune:

        Trebuie viza.Eu am bilete cumparate dar probleme de cateva saptamani cu obtinerea vizei de Qatar,cica ar avea ceva cu soft-ul de procesare.Daca nu prin ambasada,atunci musai prin intermediul unui hotel mai scump la Doha.L.

      • Li spune:

        De la Bangkok la Budapesta, asta e tare, faci 33 h, cit sa bei toata berea din Doha, ca tot stai o vesnicie acolo.Eu cred ca aceasta cursa e pentru cei care vor sa doarma in aeroport.
        Dar la dus faci 20 h.

      • andreeafaur spune:

        Eu am luat in 30.08 bilete pt Phuket cu 2400 ron/pers, via Doha incolo si inapoi via Kuala Lumpur si Doha.
        Stam in Doha 8 h peste noapte.
        Stie careva ceva de facut iiiin intervalul asta? safe sa iesi din aeroport?
        Multumesc

        • Imperator spune:

          Daca ai viza, e safe sa iesi. Daca nu, nu poti sa iesi 🙂 Dormi in business lounge (dai vreo 30 de euro sau dolari, nu mai stiu exact). Am impresia ca pt tranzituri mai lungi de 8 ore, Qatar iti da un pachet la 120 euro (sau dolari, din nou, nu mai stiu) de cazare + transfer + viza

  • ramona spune:

    Ce pierdere pentru mine si ce noroc pe altii!!!
    Am luat bilete pt Seoul in Iulie cu 735 EUR/pers si acum sa vad asta… Era nasol ca aveam datele fixe si nu puteam astepta dar mor de ciuda.
    Nu mai stati pe ganduri!

  • Vrea cineva sa mearga la Seul cu mine? RPD pina nu expira oferta!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest