British Airways – preturi reduse spre destinatii exotice

British Airways.jpg

Pana acum tot v-am povestit despre oferte pe India, China, Singapore sau cele pe Europa… Si ma bucur ca unii dintre voi ati si beneficiat de aceste oferte. Ieri tocmai am primit un comunicat de presa cu oferta British Airways – Si mi-am spus – „wow, ce destinatii de oferta” – Antigua, Bermuda, Barbados, Port of Spain (asta e in Trinidad-Tobago)… si nu sunt deloc preturi rele… Asa ca poate unii dintre voi doriti sa vedeti ce albastra e apa din Caraibe (e un albastru unic, cum nu prea vezi in multe lucruri, prima oara cand am vazut o plaja caraibeana am ramas cu gura cascata la propriu)…

Deci, hai sa aleg ce preturi mi se par bune.

Vreti Caraibe ? Antigua la 679 euro, Barbados la 684, Bermuda la 691 Santa Lucia la 711 si Port-of-Spain (Trinidad-Tobago) la 728 euro.

Vreti America de Sud ? Pai Rio la 730 euro e un pret bun.

Mai sunt locuri si prin Africa: Cape Town (care e un oras extraordinar) la 721 euro sau Johannesburg (la doi pasi de marile parcuri nationale) la 701, iar Nairobi la 601 e chiar super-pret.

Sunt oferte si pe India gen Mumbai la 579 sau Delhi la 599 euro.

Perioada de vanzare este pana pe 26 septembrie 2011, deci aveti timp sa va ganditi, dar nu uitati ca numarul locurilor este in general limitat si s-ar putea sa nu mai prindeti la scorile astea. Perioada de calatorie este de asemenea generoasa: 2 septembrie – 28 martie… adica taman in perioada cand este cel mai bine de calatorit in Caraibe, Kenya sau India (este sezon secetos)

Pentru mai multe amanunte si rezervari, aruncati o privire pe site-ul British Airways unde veti gasi si celelalte oferte (gen Dubai, Abu Dhabi, etc).

cu British Airways in Antigua

Deci, unde te duci ? In Antigua ?

cu British Airways in Barbados

Barbados

cu British Airways in Cape Town

sau Cape Town ?   

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest