PROMOTIA ANULUI: Etihad din Istanbul – Bangkok, KL, Beijing si Jakarta la circa 300 euro !

Etihad.JPG

In urma postului de la inceputul serii si la provocarea Varului m-am uitat cu ce preturi nebunesti ne mai loveste Etihadul in perioada urmatoare. Reamintesc, compania Etihad a emiratului Abu Dhabi (o companie care se doreste sa aibe servicii la fel de bune sau poate mai bune decat Qatar-ul sau Emirates) ofera niste preturi de-a dreptul incredibile pentru noiembrie (returul cel mai tarziu pe 1 decembrie).

Preturile care m-au facut praf sunt:

Istanbul – Bangkok 293 euro

Istanbul – Beijing 296 euro

Istanbul – Jakarta 314 euro

Istanbul – Kuala Lumpur 324 euro

Din cate stiu, sunt niste tarife fara precedent si pe care George le-a numit cu buna dreptate ca fiind promotia anului.

Pentru verificarea preturilor si cumparare de bilete: Airtickets24 sau Bilet Noktasi. Daca preferati site-urile romanesti, puteti sa va luati bilete si de pe site-ul Paravion cu cativa euro in plus. Practic, pentru zborul de Bangkok in zilele cu oferta,  Bilet Noktasi cere 284 euro, Airtickets24 cere 293 euro si Paravion 299 euro. Preturile anuntate mai sus sunt cele de pe Airtickets24.

Daca aveti timp si chef de o escapada scurta prin Asia, nu o sa gasiti prea repede astfel de preturi !

Si o ultima informatie – FlyPegasus are bilete de avion in perioada respectiva pe ruta Bucuresti Henri Coanda – Istanbul Sabiha Gokcen la pretul de 80 euro fata de obisnuitul 100 euro ! Bucuresti – Bangkok la 370 euro… De neegalat !

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii