Zboruri din Budapesta in urma falimentului Malev. Wizz anunta Bucuresti – Budapesta, Tarom dubleaza zborurile

Wizz Air.jpg

Probabil ati aflat deja, acum cateva zile Malev si-a suspendat toate zborurile datorita problemelor financiare si a faptului ca statul maghiar, aflat de asemenea in dificultate financiara a hotarat sa nu mai finanteze compania aeriana nationala. Sper ca nu veti fi prea multi afectati. Eu am zburat mult cu Malev (dupa Tarom, am zburat cel mai mult cu Malev) si am putut simti cresterea si descresterea acestei companii de prestigiu. Dar cum si Swissair, Brussels Airlines sau Delta si-au revenit dupa falimente rasunatoare, nu cred ca Ungaria va ramane fara un flag carrier.

Ce voiam sa va anunt este ca Ryanair a hotarat sa-si deschida de urgenta un hub in Budapesta pentru a exploata aceasta oportunitate. Operatiunile Ryanair vor incepe din 17 februarie, operand 4 avioane Boeing 737 – 800, dar pe lista zborurilor anuntate nu figureaza si Bucurestiul.

Nu va speriati, nu vom ramane fara zboruri catre Budapesta: operatorul national Tarom a anuntat prompt dublarea curselor Bucuresti – Budapesta (de la una pe zi la doua), iar Wizz Air care isi va creste flotila cu baza in Budapesta cu inca 2 Airbus-uri 320 din martie a anuntat noi rute si cresterea zborurilor pe rutele existente. Printre rutele noi se afla si Budapesta – Bucuresti (de 4 ori pe saptamana), iar cursa Budapesta – Tg. Mures va fi operata de 3 ori pe saptamana, in loc de doua ori ca pana acum.

Categorii:
Tips & Tricks

Comentarii

 • mihai spune:

  Din pacate la Wizz nu mai este nimic disponibil pana in octombrie.
  S-a dat tot in 2 zile. Era ~ 100 lei .

  • Ludo spune:

   As putea paria ca nu s-au dat toate biletele. E o greseala ceva.
   La companiile low cost biletele sunt pe grupe de preturi, un anumit numar la un anumit pret. Pe masura ce se dau, creste pretul. Deci e imposibil sa se fi vandut inca de pe acum toate biletele pana in octombrie. Nu se arunca nimeni cu sume de ordinul sutelor de euro inca de pe acum. Bafta!

 • ADI spune:

  Se pot cumpara bilete la WIZZ pentru Buc-Bud, nici vorba sa se fi dat toate in 2 zile, pana in octombrie. Cred ca ar fi intrat in istorie:).

 • ina spune:

  Eu una ma bucur, ca numai eu stiu cat m-am chinuit acum ceva ani sa gasesc curse pt sziget, si nu pricepeam de ce nu exista low-cost. Na, ca acuma exista.

 • Claudiu spune:

  Wow, a zburat vreodata Wizz Bucuresti-Budapesta? De cand au scos zborul? Budapeste este un oras foarte frumos si super pretabil pentru city-break-uri.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest