Roblogfest 2012 – va rog, un vot !

Cu Vlad Dulea la Roblogfest.

Anul trecut, pe vremea acestea, eram in focurile concursului Roblogfest. Si multumita voua, am castigat trofeul Roblogfest la sectiunea travel si titlul de cel mai bun blog de travel din Romania. Anul acesta, am hotarat sa nu mai particip. Cred ca Roblogfest este si trebuie sa fie un concurs care sa scoata in fata bloguri noi, unele foarte bune care merita citite. Desi initial am fost tentat sa particip, pana la urma am decis sa raman doar spectator. Dar totusi nu pot sa raman, doar spectator, sunt in continuare si votant si suporter, asa ca daca aveti putin timp liber, v-as ruga sa votati, mai ales ca Imperator Travel (sau mai bine zis o parte din el) participa si anul acesta, dar cu un alt blog.

Cum am mai spus de mai multe ori, nu prea le am cu partea tehnica. Si pentru ca voi sa cititi insemnarile mele si ale oaspetilor, sa vedeti poze, sa aflati informatii utile si sa va inspirati, cineva trebuie sa fie undeva in background si sa mestereasca la blog. Acesta este prietenul Vlad Dulea care pe langa ca este un baiat de nota 10 si un mare facator de bloguri, este el insusi blogger, biciclist, fotograf si mai ales are o trupa care canta foarte foarte bine – trupa Atelier. Am fost la cateva concerte si chiar a fost show. Am asistat de asemenea si la un mini-concert alaturi de niste tineri vietnamezi pe langa Palatul Unificarii in Ho Chi Minh City (Saigon) asta-iarna, o amintire memorabila pentru mine (sper ca si pentru Vlad).

Ei, bine, Vlad tine un blog al trupei Atelier care anul acesta participa la Roblogfest la sectiunea muzica. Si v-as ruga frumos sa-i acordati votul lui pentru ca merita cu prisosinta.

Ce trebuie sa faceti ? Sa faceti click aici, sa va inregistrati (daca nu sunteti deja inregistrati de anii trecuti, daca da, puteti sa va reobtineti parola destul de simplu) si sa votati – „Trupa Atelier – jurnal de trupa”.

 

De asemenea, as dori sa va recomand sa o votati pe Ioana Budeanu la sectiunea „cel mai popular blog”. Ioana are un blog fain despre lifestyle si calatorii, unul pe care il urmaresc constant. Nu este numai de travel, de aceea nu s-a inscris in sectiunea „travel”, dar Ioana a facut niste proiecte dragute pe linie de calatorii – a transmis cateva luni din Tenerife in proiectul „Be a local in…” sau „Aleg Romania” ca sa mentionez doar pe cele mai recente. La proiectul „Aleg Romania”, Imperator Travel a fost partener media, deci pot spune ca am si eu o mica, infima participare la I’s Blog ! Pentru a o vota pe Ioana, va rog, faceti click aici.

Va multumesc inca odata pentru timpul acordat Roblogfest si va astept in continuare pe „Imperator Travel” :)… Chiar si neparticipant la Roblogfestu’ de anul acesta 🙂

Cu Vlad Dulea la Roblogfest

4. Roblogfest.JPG

Anul trecut, sarbatoream cu Vlad succesul de la Roblogfest. Cu ajutorul vostru, sper sa sarbatoresc din nou anul acesta ! 🙂

Categorii:
Diverse

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii

Pin It on Pinterest