O super aplicatie: pune-ti poza pe o farfurie de Delft, „Tile yourself” (P)

Tile KLM pe o farfurie de Delft.JPG

Ce inseamna Olanda ? Pai gandeste-te repede: lalele, Cartierul Rosu, canale, coffee shop-uri cu minuni, saboti de lemn, mori de vant, sunt atatea lucruri care compun brandul de tara al Olandei… Dar printre atatea elemente, mai exista unul care sigur iti va ramane in minte daca ajungi pe acolo – ceramica de Delft…

Delft-ul este un oras mic intre Haga si Rotterdam, practic, o suburbie a capitalei olandeze, dar un oras vechi, istoric, traditional, cu canale, moara de vant, catedrala si piata centrala… Aici insa este locul de nastere a ceramicii de Delft, raspunsul european la arta portelanului chinezesc, dupa ce artistii olandezi si-au insusit secretele orientale prin secolul XVII…  Spre deosebire insa de portelanul din Orientul Indepartat, ceramica de Delft se bazeaza pe imagini bi-colore: alb si albastru, care au ramas specifice Delftului si Olandei pana in ziua de azi…

Am acasa cateva suveniruri de Delft – o moara de vant (cumparata de fapt din Amsterdam) sau o casuta alb-albastra si pentru mine, aceasta ceramica este un crampei din Olanda mea… Si sincer cand am vazut acum cateva saptamani joculetul si aplicatia de pe Facebook al lui KLM, mi s-a parut super tare si imediat m-am aruncat sa ma joc si eu… Despre ce e vorba: intri pe link si iti poti “picta” una din pozele de pe facebook sau chiar de pe hardul personal in stil Delft pe o farfurie… e drept o farfurie virtuala ! Dupa ce iti finalizezi farfuria, intri intr-un concurs organizat de KLM unde e posibil ca poza ta “Delftizata” sa fie pictata pe fuselajul unui avion KLM ! Legatura KLM – Delft exista de ani de zile, de fapt cei care zboara la business class cu KLM pe zboruri trans-continentale, primesc o mica casuta olandeza din ceramica de Delft (am una de pe zborul Dar es-Salaam – Amsterdam !)

Desi aplicatia mi se pare excelenta si m-as multumi doar sa-mi creez farfurii, ei bine, cei de la KLM s-au gandit insa ca pe langa joculet sa mai lanseze si o promotie la care va invit sa participati cu totii pentru ca chiar este hazlie ! Dar hai sa va explic care e treaba !

Exista practic doua concursuri: unul pentru bloggeri, altul pentru toti dintre voi.

Pentru bloggeri… Toti bloggerii trebuie sa intre pe https://www.facebook.com/klm.ro?sk=app_191034310940191, sa-si faca poza si s-o incarce pe pagina de Facebok al KLM Romania: https://www.facebook.com/klm.ro (atentie, nu a KLM in general)… Apoi, poza respectiva trebuie sa si-o publice pe blogul personal si sa recomande cititorilor lui intr-un post de minim 200 cuvinte sa isi faca si ei o poza “a la Delft” in cadrul concursului “Tile & Inspire” si apoi sa imi dea de stire.

Cum se castiga: va exista un onorat juriu, din care, ultimul pe lista, cu voia Dvs sunt si eu. Criteriile de judecare sunt: mesajul inspirational creat pe portret, originalitatea si creativitatea articolului publicat pe blog, claritate si corectitudine in exprimare. Si ca sa nu va tin in suspans, juriul este format din Chinezu, Zoso, Daily Cotcodac, Razvan, Refresh, Piticu si eu 🙂

Pentru cititorii care nu au bloguri… Pur si simplu, intrati pe https://www.facebook.com/klm.ro?sk=app_191034310940191, faceti-va “farfuria de Delft” si postati-va poza pe facebook-ul lui KLM Romania https://www.facebook.com/klm.ro .

Cum se castiga: acelasi onorat juriu va judeca dupa criteriul “originalitatea si creativitatea pozei” de pe facebook, inclusiv al mesajului scris !

Ce se castiga ? Ei bine, la fiecare categorie, se da un bilet dus-intors pana la Amsterdam (super-oras, va asigur !) si 4 machete de avion KLM.

Asa ca astept sa va vad fotografiile pe ceramica de Delft a KLM-ului… Multa bafta ! Sa nu uit: concursul tine pana pe data de 25 mai, ora 24:00 (ora Romaniei), asa ca grabiti-va !

Regulament

Categorii:
Diverse

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest