Arata-ti suvenirurile din calatorii si poti castiga premii de la Tarom

Tarom - Valiza cu suveniruri.jpg

Dupa o perioada plina de promotii, Tarom se intoarce cu un joculet chiar haios. Totul incepe de la faptul ca multi dintre noi isi aduc tot soiul de suveniruri de pe unde umbla – fie ca sunt tricouri, sepci, magneti de frigider, bancnote sau monezi, fiecare isi aduce ceva sa-si reaminteasca de niste locuri frumoase pe care le-a vizitat. Ei bine, Tarom va invita sa va deschideti valiza cu suveniruri si sa le spuneti povestea. Si nu castigi doar rememorarea unor momente minunate, ci chiar si premii de la Tarom.

Bon, deci, ce trebuie sa faci. Simplu ! Te inscrii pe pagina Tarom dedicata concursului “Valiza cu suveniruri”. Dupa ce te inscrii, iti incarci o poza a suvenirului si o mica poveste in jurul lui. Poti sa incarci mai multe povesti, dar ce trebuie sa reti este ca povestea ta trebuie sa fie votata de cat mai multi pentru a putea sa castigi premiile mari.

Ce poti castiga ? Cred ca cele mai atractive premii sunt evident, biletele de avion. Si Tarom va ofera 6 bilete dus-intors spre 6 destinatii (Roma, Viena, Istanbul, Bruxelles, Londra si Budapesta) ca sa va mai imbogatiti cu noi si noi suveniruri si amintiri. Alte premii, de data asta instant sunt machete de avioane, memory stick-uri cu avionase Tarom si mile Flying Blue.

Multa bafta si sper sa-mi spuneti si mie daca ati castigat 🙂 Iar daca o sa castigati un bilet de avion, aruncati o privire pe seria de articole „Weekend la…” pentru o prima documentare 🙂

Categorii:
Diverse

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii