Imperator la emisiunea „Vanatorii de vacanta” pe Nasu TV – 18 mai 2012

Costin Stefan - vanatorii de vacanta.jpg

Am mai scris si pe Facebook, dar niciodata pe blog, am fost invitat de doua ori pana acum la Nasul TV in cadrul emisiunii „Vanatorii de Vacante”. Este o emisiune noua, moderata de Costin Stefan, un tip extrem de umblat (cred ca a fost in mai multe tari ca mine, nu stiu nici eu exact, trebuie sa-l intreb :). Este prima emisiune „ever” pentru Costin in calitate de moderator (a mai fost invitat la emisiuni, dar doar ca invitat si este o mare diferenta intre cele doua pozitii), asa ca au fost emotii ca la inceput de drum :). Costin a mai scris si 2 carti de travel foarte faine – „Jurnalul unui vagabond in lume”, iata un lucru de care nu m-am invrednicit (sa scriu o carte :))

In acesta emisiune, urma sa vorbim mai mult despre Coreea de Nord, dar ne-am luat cu vorba si am povestit despre multe pe care sper ca le veti gasi de folos. Cum sa gasesti bilete de avion, amintiri de pe vremea calatoriilor „cu salamu-n Europa” si multe alte povesti. Emisiunea a fost filmata cu cateva ore inainte sa plec in Sri Lanka, de fapt de la studioul lui Nasu TV am plecat direct la aeroport :).

Ieri, am avut parte si de a doua invitatie la emisiune. De data asta, a fost in direct (am mai fost la o emisiune in direct la „Duminica in familie” mai demult la Mihaela Radulescu, dar atunci am vorbit vreo 3 – 4 minute), asa ca emotiile au fost mai mari. Asa ca sper sa ne iertati stangaciile si emotiile si sa ramaneti cu informatiile si povestile din emisiune.

Inca nu am filmul emisiunii de ieri, am promisiunea ca o primesc candva in cursul saptamanii viitoare. Ieri am discutat despre Sri Lanka.  Deci, iata prima emisiune 🙂

Prima parte a emisiunii

Partea a doua

Si promit sa revin cu cea de-a doua emisiune 🙂

 

Categorii:
TV

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest