Plec in Canada ! CONCURS: In ce oras voi merge :)

Harta Canadei.jpg

In sfarsit ajung cu numarul de tari la un numar norocos (conform chinezilor 🙂 – joi, voi pasi in tara cu numarul 88, in Canada ! Voi merge doar cateva zile intr-un singur oras la invitatia celor de la British Airways, cei cu care am facut o excursie minunata in Caraibe asta-toamna. Acum vreo saptamana, am organizat un mic concurs pe Facebook in care primii 5 care ghiceau tara in care ma voi duce, le aduceam o sapca de acolo :). Astazi, organizez un nou concurs si intrebarea este simpla – in ce oras credeti ca voi merge in Canada !

Ca sa va dau o mana de ajutor, va pot spune ca este un oras in care zboara British Airways. Care sunt acestea ? Faceti click aici, alegeti „View country list”, o sa vedeti diverse litere, apasati pe C de la „Canada” si uitati-va la destinatiile BA din Canada !

Primii 5 care vor raspunde corect aici pe blog, la comentarii (deci nu pe Facebook !), vor primi un obiect promotional surpriza de la British Airways. Nu va impacientati daca comentariul vostru nu se publica automat. Comentariile celor care au mai comentat la un moment dat sunt publicate instantaneu, restul trebuie sa le aprob eu. Oricum, dupa aprobare, vor aparea in ordinea in care s-au facut !

Asa… ca multa bafta !!!

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii