Concurs Rent Luxury Car In Dubai. Castiga 150 de euro la concurs !

Ferrari Rent Luxury Car In Dubai

Ce va trece prima oara prin minte cand auziti de Dubai? Lux? Recorduri? Modern? Secolul XXII? Cam toate. Dubai a fost construit si continua sa fie construit ca un oras al viitorului, un oras al recordurilor (cel mai, cea mai, cele mai, toate sunt in Dubai) si al luxului. Startul a fost dat de celebrul Burj al-Arab care, dintr-o miscare geniala de marketing, a fost declarat hotel de 7 stele, dar in momentul de fata, daca este sa ma uit la notele date pe Booking sau pe TripAdvisor, sunt hoteluri mult mai bune decat Burj al-Arab. Dubai este o destinatie in special de lux. Si daca este sa te duci intr-o astfel de destinatie de top si stai intr-un hotel de top, ar trebui sa-ti inchiriezi si o masina de lux – vreun Ferrari, vreun Rolls Royce – cu sofer sau fara. Pardon, cu chauffeur 😊.

Rent Luxury Car In Dubai este agentia care iti poate inchiria Ferrariuri, Rolls-uri, Bentley sau Lamborghini. Are in portofoliul sau si masini, hai sa zicem, mai ieftine, din gama BMW sau Mercedes, dar numai modele de varf ale constructorilor germani, care rivalizeaza prin eleganta si performante orice masini din lume.

Ei bine, cei de la Rent Luxury Car in Dubai organizeaza un concurs on-line, in urma caruia poti castiga 150 de euro (poti sa faci ce vrei cu ei). Participarea nu este legata de faptul ca ai fost sau esti client. Oricine poate participa, trebuie doar sa ai o pagina de Facebook

 

Ce trebuie sa faci

PASUL 1: Intra pe pagina aceasta si la comentarii scrie de ce ai inchiria un Ferrari.

PASUL 2: Da share paginii https://www.rentluxurycarindubai.com/ pe pagina ta de Facebook.

PASUL 3: Lasa-ti datele aici pentru a putea sa intri in lista celor care participa la tragerea la sorti. Atentie, trebuie sa treci si adresa paginii tale de Facebook. In caz ca esti castigator, vei fi omologat doar daca ai dat share paginii https://www.rentluxurycarindubai.com/

 

Concursul se desfasoara doar 8 zile (intre 1 si 8 martie), asa ca grabiti-va sa va inscrieti, in caz ca vreti sa participati!

Castigatorul va fi declarat in urma unei trageri la sorti care se desfasura pe site-ul random.org

 

ATENTIE: In caz ca sunteti fericitul castigator sau castigatoare (si, sincer, sper sa fie unul dintre voi, cei care cititi blogul meu!), trebuie sa aveti un cont de Paypal pentru ca suma de 150 de euro va fi platita in Paypal. Daca nu aveti, e megasimplu sa aveti, intrati aici (nu e nevoie sa il aveti decat daca veti fi castigator).

 

Hai, multa bafta!

 

 

Categorii:
Diverse

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest