Ati fost de 2 ori la Istanbul vara asta ? Sau mergeti ? Puteti castiga un bilet Tarom pe orice destinatie

Istanbul - Sf. Sofia.JPG

Uite ca mi-a scapat promotia asta, dar tocmai Taromul a pus-o pe Facebook. Si nu e prea tarziu ! Din nou, este o promotie pentru zborurile spre Istanbul, se pare, o destinatie foarte promovata de Tarom de vreun an incoace. Ei bine, daca ati calatorit sau veti calatori vara asta cu Taromul la Istanbul, aveti parte de premii.

In primul rand. Ati zburat sau veti zbura de doua ori dus-intors cu Taromul la Istanbul in perioada 27 iunie – 27 octombrie ? Scanati-va cartile de imbarcare si trimiteti-le pe mail la comunicare@tarom.ro si puteti castiga prin tragere la sorti doua bilete de calatorie spre orice destinatie Tarom (deci, poate fi Dubai, Cairo, Madrid, Londra, etc).

In al doilea rand. Zburati cu un copil sub 12 ani ? Dupa check-in, duceti-va la biroul de ticketing al Tarom (e tot in sala mare de check-in) si copilul va primi o minge semnata de cel mai iubit roman din Turcia. Nu, nu e Stefan cel Mare, cum ati fi tentati sa spuneti, ci Gheorghe Hagi !

In al treilea rand. Nici nu va duceti de 2 ori, nici nu calatoriti cu copii. Ei bine, castigi un bagaj in plus. In mod special, pe destinatia Istanbul, poti sa zbori cu 2 bagaje a cate 23 kg fiecare. Bazar sau mall, indiferent ce alegeti, nu va temeti ca depasiti greutatea.

Gasiti aici mai multe amanunte despre concurs aici.

Categorii:
Tips & Tricks

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest