Blogul Imperator Travel a facut trei anisori :)

tort 3 ani.jpg

Si pentru ca astazi e o zi festiva pentru blogul Imperator Travel, nu se putea sa n-o marchez cumva… Evident, printr-o scurta postare.

Acum trei ani, in 10 noiembrie 2009, scriam si publicam prima postare pe blog. Era despre una dintre cele mai memorabile experiente pe care le-am avut, cu trenul de la Chisinau la Odesa, un articol chiar fain! Si ma bucur ca este apreciat si de cei care il citesc acum in premiera (din cate imi amintesc, in prima zi am avut 22 de cititori unici :)).

Deci, sunt trei ani de cand aproape zilnic scriu ceva pe blog. Blogul m-a facut sa cunosc foarte multi oameni faini, pasionati de calatorii ca si mine, mi-a adus diverse experiente oferite de sponsori, dar sper ca am si ajutat cat se poate de multa lume sa-si organizeze calatoriile, si cred ca asta este cel mai important. Pentru ca acest blog exista pentru a va incuraja sa calatoriti, sa va inspir, dar si sa ofer informatii si ponturi care sa va ajute sa calatoriti la preturi rezonabile.

Dar cred ca cele mai faine momente sunt atunci cand primesc mailuri de la cei care imi spun ca au vizitat vreun loc recomandat de mine si ca imi multumesc pentru pont. Intamplator, ieri m-am intalnit in metrou cu cineva care a venit direct la mine si m-a intrebat daca eu sunt Imperator. Nu e pentru prima oara, dar de data asta chiar m-am bucurat. Lucra la Tripsta si mi-a spus ca atunci cand am anuntat de biletele de avion la 100 si ceva de euro pentru Caraibe, in acea zi s-au vandut sute de bilete catre cumparatori din Romania. Probabil, nu toti au cumparat respectivul bilet datorita blogului meu, dar sunt sigur ca o buna parte dintre ei au aflat de pe Imperator Travel. Si la anul prin martie, romanii vor lua cu asalt Guadelupe… Si ma bucur ca am si eu o contributie, fie ea cat de mica :).

La final, as dori sa va multumesc pentru ca imi cititi articolele, ma bucura toate comentariile voastre si sper ca veti avea o iarna plina de calatorii!

Categorii:
Evenimente

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii