Imperator Travel Blog a implinit 4 ani :)

Imperator travel blog februarie 2010.JPG

Aproape ca era sa uit sa marchez momentul acesta … astazi se implinesc 4 ani de cand am publicat primul articol pe blog despre o calatorie fabuloasa de la Chisinau la Odessa cu multi ani in urma si de atunci a inceput aceasta frumoasa experienta de blogger de travel. Multa lume m-a intrebat ce am avut in minte cand am inceput sa scriu pe blog. Pai au fost vreo 3 motive: multa lume ma batea la cap sa deschid un blog sa scriu despre locuri, informatii si povesti din care sa se inspire sau sa se informeze. Incepusem sa dau sfaturi si informatii pe forumul Softpedia, dar la un moment dat, comunitatea aceea frumoasa a cam disparut brusc in momentul in care administratorii forumului au facut niste schimbari proaste la partea de travel. Al doilea motiv a fost ca personal am lucrat toata viata in marketing si comunicare. Facusem pana atunci zeci de reclame TV, radio, promotii in magazine, evenimente, lansari de produse din Ucraina pana in Albania, dar niciodata on-line. Si pentru un marketer, acesta e un handicap. Al treilea motiv a fost ca jucam Travian, un joc de strategie on-line, dar care da o dependenta ingrozitoare. Am castigat un server (nu eu, echipa mea) si dupa aceea am renuntat pentru ca am decis sa fac ceva mai folositor decat sa atac satele vecinilor si sa le fur fierul si granele 🙂

De atunci s-au schimbat multe in viata mea, dar un lucru a ramas constant – pasiunea de a calatori si de a scrie despre calatorii, fie ca e vorba de stiri si informatii, mini-ghiduri sau jurnale de calatorie. De-a lungul vremii, am primit sute, probabil mii de mesaje de la cititori care s-au dus undeva pentru ca au citit la mine pe blog si asta este probabil principala motivare de ce continui sa scriu zi de zi. La un moment dat, cam in primul an de blogging ma gandeam sa renunt. Incepusem un job nou (de fapt vreo 2), nu prea aveam timp, parea doar o distractie. Eram in statia de metro Unirii 2, asteptam pe cineva cand deodata, o doamna a venit la mine si mi-a zis brusc „Iti multumesc mult pentru ce scrii. Este singura mea bucurie, seara de seara sa-ti citesc povestile”. Pana sa zic ceva, a disparut. A fugit pe scari spre metro. Si din acel moment, am decis sa continui sa scriu, chiar si pentru bucuria acelei doamne.

In acesti 4 ani, am calatorit mai mult decat oricand, dar mai ales am cunoscut foarte multi oameni faini, iubitori de calatorii cu care am putut imparti povesti frumoase, dar chiar si calatorii impreuna !

Nu pot sa va spun decat ca va multumesc ca ma cititi, va multumesc pentru mesajele voastre si sper sa gasiti lucruri si locuri cat se poate de interesante pe Imperator travel blog ! Si mai ales sa va faca sa calatoriti !

PS – poza de sus am descoperit-o din intamplare acum vreo cateva saptamani… asa arata Imperator Travel blog la cateva luni de la nastere 🙂

Categorii:
Diverse

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii