Sambata, povestesc la Povestiri din Lumea Mare !

Afis eveniment 27

Unul dintre cele mai faine evenimente legate de travel din Bucuresti (si de altfel unicul sustinut constant) se numeste „Povestiri din Lumea Mare”. Este un eveniment frumos, organizat de Alex si Roxana de la „Lumea Mare„, ajuns, incredibil pentru multi la editia 27 ! Da, de 27 de editii incoace, de mai bine de 2 ani, calatori sau oameni care isi doresc sa calatoreasca vin sa asculte povesti ale celor care au fost prin diverse cotloane de lume. In general, se discuta in jurul unei destinatii, ei bine, sambata vom povesti despre Tibet.

Am fost de 3 ori sa povestesc la Lumea Mare si de fiecare data, m-am simtit foarte bine in compania asistentei, aratand poze si sper eu, inspirand pe cat mai multi sa o ia la drum pe coclauri. Absolut intamplator, am descoperit niste imagini, deja document de la prima editie in care am povestit despre India. Iata-le:

In plus, sambata, va fi un moment special – blogul Imperator Travel va face 3 ani si cum pot sa-l sarbatoresc mai bine decat invitat de niste prieteni cu care de asemenea, am si calatorit in Egipt si Madeira, povestind despre calatorii. Asa ca va invit si pe voi daca aveti timp sambata, dupa ce va treziti bine 🙂

Amanunte mai multe puteti gasi pe link-ul acesta cu incepere de la ora 12:00 in Godot Cafe Teatru (Str. Blanari nr. 14 in Centrul Vechi) – atentie, pentru cei care ati mai fost, evenimentul nu are loc in localul obisnuit de la ceainaria Green Tea, ci intr-o locatie noua.

Vor povesti Anca Petrescu despre un spiritualitatea unui popor aflat in suferinta, Iulian Lucian Maidanuc despre valea Spiti, o zona de care nu am prea auzit, batuta de foarte putini turisti, iar eu voi incheia, povestind despre unul din locurile care m-au impresionat cel mai mult in lume – Everest Base Camp si rasaritul peste Everest !

Intrarea costa 30 lei si va puteti inscrie (locurile sunt limitate si nici nu vrem sa fie lume claie peste gramada 🙂 dand un mail la noutati@lumeamare.ro

Categorii:
Evenimente

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest