Cine vrea in Peru ? Madrid / Barcelona – Lima la 474 euro ! Insula Pastelui la 767 euro !

Macchu Picchu

De ani de zile, primesc mail-uri de la unii dintre voi care viseaza la Peru, viseaza la Macchu Picchu, viseara la Nazca Lines sau la satele plutitoare de pe lacul Titicaca. Desi calatoritul in Peru este destul de ieftin, transportul pana acolo te paleste cu scoruri care arareori au doar 3 cifre… Ei bine, senores y senoras, m-am lovit de un pret de necrezut: din Madrid sau Barcelona pana la Lima la doar 474 euro ! Dar, atentie, va trebuie viza de State. Sa intru in detalii.

A aparut o oferta a companiei americane American Airlines pentru Spania la pretul acesta. Biletele la preturi promotionale se vand pana pe 20 ianuarie 2013 (evident, vor zbura repejor, banuiesc eu), iar perioada de calatorie este intre 24 ianuarie si 31 mai. Ce va pot spune ca din punct de vedere vreme, cu cat mai tarziu, cu atat mai bine, mai este prima luna din anotimpul secetos, sus, in Altiplano. Si cum am spus, tariful e valabil atat din Barcelona, cat si din Madrid ! Cum ajungeti acolo ? Pai, uitati-va la un Wizz, la un Tarom, chiar si la un TAP !

In plus, zborurile se efectueaza via Miami, deci, aveti nevoie si de viza de Statele Unite !

Ce trebuie facut:

Intrati pe site-ul American Airlines. Alegeti ca tara – Spania si oricare din limbile care le pricepeti mai bine – spaniola, catalana, engleza. Simulati Madrid sau Barcelona spre Lima. Alegeti mai spre finalul perioadei, cum am zis, in mai se opresc ploile si aveti sansa de cer senin. Si apoi, daca va doriti, nu ramane decat sa va cautati cardul cu banii pe el. Macchu Picchu este incredibil !

LATER EDIT
Promotia este valabila si pentru Insula Pastelui ! Madrid – Insula Pastelui (si retur) la doar 767 euro !

Simulare zbor Madrid – Lima

Oferta bilet avion Peru

Simulare zbor Madrid – Insula Pastelui

12 oferta Insula Pastelui.JPG

Sursa info si aici

Sursa poza

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest