Promotii spre capitalele Nordului: 50 – 70 euro dus-intors cu bagaj de mana.

Blue Air Bucuresti Valencia

Ma uitam acum cateva minute pe ceva zboruri spre Helsinki si am remarcat ca sunt niste preturi foarte bune iarna asta spre capitalele Nordului – spre Helsinki, Stockholm, Oslo si Copenhaga ale operatorului aerian Blue Air (e singura companie care zboara de la Bucuresti spre toate capitalele nordului). Da, stiu sunt niste preturi foarte bune pe timp de iarna, dar sa stiti ca si iarna este foarte fain in nord – ai chiar senzatia aia de iarna adevarata si cu un pic de noroc, poti prinde si soare – iar soare + zapada + niste orase frumoase = love. In plus, nu uita ca daca zbori la Helsinki, poti ajunge repede la St. Petersburg unde de vreo luna poti ajunge practic fara viza (aplici on-line si o primesti gratis) – amanuntele le gasesti aici.

Deci, iata ofertele:

Helsinki: 68 euro (gasiti o multime de date prin februarie si martie).

Oslo: 51 euro (gasiti o multime de date incepand cu luna ianuarie)

Stockholm: 51 euro (tot, asa de prin ianuarie. Ai un retur Stockholm – Bucuresti la doar 16 euro pe la mijloc de iarnuarie, dar dusul este scump).

Copenhaga: 51 euro (de prin februarie, vedeti ca e o Copenhaga – Bucuresti la doar 16 euro pe la mijloc de ianuarie)

ATENTIE: Pretul biletelor este dus-intors si include taxele aeroportuare si un bagaj de mana de pana la 10 kg (fix cat va trebuie pentru un city break)

Sa vedeti toate preturile pe fiecare zbor in parte faceti click pe numele orasului de care sunteti interesati: Helsinki, Oslo, Stockholm, Copenhaga

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest