Ai viza de State ? Bucuresti – Washington, Dallas, Phoenix, Tampa si San Diego la 447 euro !

KLM.jpg

Va ziceam mai acum vreo 2 zile ca sunt niste preturi faine la KLM pentru State – 447 euro din Bucuresti spre Tampa si San Diego. Ce imi veni in seara asta sa mai arunc o privire daca mai gasesc preturi de 447 euro. Ei bine, mai sunt, dar am descoperit frecand putin site-ul lui KLM ca pretul de 447 euro este valabil din Bucuresti spre inca alte 3 destinatii: Washington („our nation’s proud capital” :), Phoenix (prin pustiurile Arizonei) si Dallas (visul romanilor din anii 70 – 80). 

Daca e sa arunc o privire pe o harta, practic ai destinatii cam spre toate colturile Statelor Unite. Vrei coasta de est ? Washington ! Vrei coasta de vest ? San Diego ! O Florida, ceva sa-l vezi pe adevaratul Mickey Mouse nu pe ala frantuzitul de la Paris ? Zbori direct in Tampa la doi pasi de Disney World. Mai la sud, printre cowboy ? Phoenix si Dallas ! Din pacate, nu am gasit nimic mai la nord, spre Marile Lacuri sau spre Canada. Asta e.

Deci, daca ai viza de State, preturi ca astea sunt destul de rare. Suna-ti varul din America si spune-i ca dai peste el !

Biletele le poti cumpara pe site-ul KLM. Se pare ca se gasesc bilete si prin mai, dar nu mai tarziu, asa ca jucati-va cu motorul de cautare al KLM-ului.

Oferta Bucuresti - Dallas.jpg

Bucuresti – Dallas

Oferta Bucuresti - Phoenix.jpg

Bucuresti – Phoenix

Oferta Bucuresti - Washington.jpg

Bucuresti – Washington

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest