Inca si mai tare: Milano – Bangkok si Jakarta – Milano la 256 euro

14. zona templelor.JPG

Va ziceam ieri ca Etihad are o oferta la 300 euro din Italia (Roma si Milano) spre Jakarta. Ei bine, e una inca si mai tare, tot din Italia, dar pe bilet Alitalia (veti zbura insa tot cu Etihadul !)… pleci din Milano spre Bangkok pe 21 mai si te intorci din Jakarta pe 8 iunie. Tranzitul il vei avea pe aeroportul Abu Dhabi din Emirate, dar nu ai nevoie de tranzit pentru ca perioada de tranzit este scurta (2 – 3 ore), nu trebuie sa iesi din zona internationala a aeroportului.

Cum spuneam, am gasit bilete de avion pentru 21 mai (dus) / 8 iunie (retur), dar poate gasiti si voi alte combinatii.

Pentru a merge la Milano, aveti destule optiuni pe WizzAir (atentie, zborul transcontinental pleaca de pe aeroportul Milano Malpensa, Wizz-ul opereaza si pe Malpensa), iar intre Bangkok si Jakarta puteti zbura ieftin cu un Air Asia (care apropos, zboara si pe ruta Phuket – Jakarta, deci puteti vedea si insulele din sudul Thailandei).

Ce trebuie sa faceti ? Intrati pe edreams, varianta spaniola, alegeti „Destinos Multiples”, completati Milan – Bangkok la dus si Jakarta – Milan la intors si daca vreti sa dati o tura prin Asia, luati biletul 🙂

Oferta Milano - Bangkok - Jakarta.JPG

Sursa

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii