Calator de meserie – editia II: Lisabona, Portugalia

Calator de meserie Lisabona.jpg

Stiu, stiu, va anunt foarte din scurt, dar aceasta editie a fost organizata aproape peste noapte si a fost lucrata cu foarte mult entuziasm si din drag. E vorba de editia a II-a a evenimentului “Calator de meserie”, o editie dedicata Lisabonei (da, stiu, de la o vreme incoace se vorbeste extrem de mult despre Portugalia, dar este o destinatie care merita din plin si care este la mare moda mai ales anul acesta). Dar desi vom discuta despre Portugalia, aceasta editie este dedicata lui Mihnea, un copil de doar 2 anisori bolnav de autism, iar in cadrul evenimentului, va exista si o licitatie de lucrari de arta, iar banii vor fi folositi pentru ingrijirea lui.

Dar sa revin putin la eveniment. Ca si data trecuta cand am vorbit despre Malta, vom prezenta cat mai multe lucruri interesante despre Lisabona – cum ajungi, cand sa mergi, unde sa stai si mai ales ce experiente sa ai in acest oras minunat pe care l-am vizitat de 3 ori (prima oara in 1999 si ultima oara in martie :)). Alaturi de mine, vor fi Simona Neata de la Turism Club si Anca Dumitrescu de la ATCA.

Cum ziceam, aceasta editie are si o componenta umanitara. In cadrul evenimentului va avea loc o licitatie de picturi donate de pictori de prestigiu cum ar fi Vintila Mihaescu, Ion Aurel Garjoaba, Radu Adrian, Nicolae Atavei, si Viorela Mihaescu, iar banii rezultati il vor ajuta pe Mihnea in lupta sa cu aceasta boala cumplita.

De aceea, va rog sa fiti alaturi de noi, maine, sambata, 11 mai 2013, cu incepere de la orele 17:00 la libraria Bastilia (pe colt, in Piata Romana de unde incepe strada Caderea Bastiliei, atat de draga ASE-istilor :)).

Multumim pictorilor care au donat lucrari pentru strangerea de fonduri

Ion Aurel Garjoaba.jpg

Nicolae Catavei.JPG

Radu Adrian.JPG

Vintila Mihaescu.JPG

Categorii:
Evenimente

Comentarii

 • Antoaneta spune:

  Imparate luminate, pentru cine are nevoie de ghid, eu sunt la fata locului;)

  • Imperator spune:

   Multumesc 🙂 Tin cont cand ajung acolo… am fost prin februarie, erai prin Lisabona atunci ?

   • Antoaneta spune:

    Am fost din 19 ianuarie pana in 11 februarie, apoi Peru trei saptamani, o raita pe la Bucuresti, si iar aici din 25 martie. Gata cu ICR, din cauza unor circumstante atenuante pentru mine si agravante pentru altii;)

 • costin stefan spune:

  bravo Cezar !!!…implicarea in viata sociala este unul dintre cele mai frumoase si pline de satisfactie lucruri in lumea asta larga ( de multe ori iti da mai multa satisfactie decat calatoriile ) si mereu este binevenita !…felicit intreaga echipa care se implica si la cat mai multe evenimente similare … mult succes si un gand bun din Brasov va trimite Costin 🙂

 • A fost o alta editie interesanta despre o destinatie in care nu am ajuns inca, desi am curtat-o, cel putin acum stiu cum este in Lisabona. Trebuie sa mentionez faptul ca impactul asupra unei destinatii este mult mai mare atunci cand auzi si vezi pe cineva vorbind despre ea, decat atunci cand citesti. Cred ca este un eveniment binevenit si sper sa aflu despre cat mai multe destinatii povesti de calatorie 🙂 interesante, care sa ma determine sa le vizitez si eu!

 • Simona spune:

  Povestea lui Mihnea o gasiti chiar pe blogul lui (tinut de bunici): http://www.prieteniiluimihnea.wordpress.com Multumim pentru sprijin!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest