Concurs Air France: castiga un weekend la Eurodisneyland si bilete de intrare

Concurs Air France Disneyland.jpg

Uite ca mi-a scapat un concurs, dar nu de tot. E adevarat, a inceput de vreo doua saptamani, dar habar n-am avut de el, pana zilele trecute cand am aflat absolut intamplator de la cineva. Si cum stiu ca va plac concursurile, mai ales cand sunt si faine, am zis sa va spun totusi, desi a inceput de ceva timp … Mai ales daca aveti copii, o excursie la Eurodisneyland poate fi de vis.

Despre ce e vorba. In primul rand, este un concurs organizat de Air France care zboara de vreo 4 ori pe zi intre Bucuresti si aeroportul Charles de Gaulle de unde unu, doi ajungi la Eurodisneyland. Ce trebuie facut ? Intrati pe site-ul Take your seat a celor de la Air France si raspundeti la o serie de intrebari cu privire la Eurodisneyland. E drept, trebuie sa stiti cate ceva despre acest parc de distractii legendar, asa ca daca nu ati fost acolo, poate cititi pe net mai multe informatii sa aveti mai multe sanse de castig 🙂 Intrebarile au legatura cu Eurodisneyland-ul si despre atractiile de acolo.

Veti primi o serie de intrebari (aveti de ales intre 3 raspunsuri)… veti primi puncte in functie de raspunsurile corecte, dar si de viteza cu care raspunzi.

Premii ? Pai premiul cel mare este un weekend lung la Eurodisneyland Paris pentru doua persoane cu doi copii – bilete de avion Air France, doua nopti de cazare intr-un hotel Disney si bilete de intrare pentru 3 zile la Eurodisneyland. Si nu e doar un singur premiu, ci doua premii… Primii doi participanti care obtin cel mai mare numar de puncte in decurs de 5 saptamani vor fi fericitii castigatori.

Exista insa si o serie de premii suplimentare constand in 10 bilete de intrare si 7 vouchere in valoare de 200 euro ce pot fi folosite in achizitionarea de pachete Eurodisneyland. Astea se dau saptamanal in functie de clasamentul saptamanii !

In plus, garantat, toti cei care au rezervare la vreun bilet de avion Air France sau KLM (pentru cei care nu stiu, Air France si KLM sunt detinute de aceeasi companie), pot obtine fara nici un concurs sau tragere la sorti o reducere de 20 euro la biletul de intrare in parcul de distractie.

Deci, intrati pe „Take your seat” si multa bafta !

Apropos, cine dintre voi ati fost recent la Eurodisneyland ? Eu am fost hat, in 1994, la doi ani de la deschiderea parcului si chiar e o atmosfera de poveste 🙂

Categorii:
Diverse

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest