SLAVA LUI BUDA: Air Asia anunta deschiderea rutei Bangkok – Angkor Wat !

DSC07595.JPG

Eram cu rucsacul in spate in Sky Train, trenul suspendat care traverseaza Bangkokul. In toate statiile, diverse reclame – telefonie mobila, mancare de pisici, supermarketuri cu preturi mici. In fuga trenului si prin geamul cu reclame, vad o reclama in thailandeza… si nu imi vine sa cred ca vad (evident, nu inteleg thailandeza, dar poza era indubitabila): o reclama Air Asia pentru zboruri spre Angkor Wat. Nu se poate ! Din Bangkok ? WOW ! In sfarsit ! Cobor la statia de langa hotelul meu si intr-adevar, desi nu e scris negru pe alb (sau ma rog, rosu pe alb), e clar – in sfarsit, Air Asia deschide curse low-cost intre Bangkok si Angkor Wat (Siem Reap)… Slava lui Buda !

Pentru cei care ati mai fost prin Thailanda si Cambogia, probabil e o stire importanta. Dar sa explic pentru toata lumea. Intre Bangkok si Angkor Wat, de 16 ani nu zboara decat Bangkok Airways care detin monopolul unei curse cu un potential imens – Bangkok este poarta de intrare in Asia de Sud Est, iar Angkor Wat este probabil cel mai frumos monument istoric din toata Indochina ! Nu am nimic cu Bangkok Airways, e o companie buna, ofera servicii excelente, dar si super preturi… Asa ca decat sa dai o groaza de bani, mai repede, mergeai cu autobuzul o zi intraga, pe un drum plin de peripetii. L-am facut de 2 ori, asta-iarna si in 2003, chiar am dedicat un articol acestui drum legendar.

Ei bine, daca aveti de gand sa mergeti in Thailanda din toamna, acum, nimic, dar absolut nimic nu va absolva de vina sa nu mergeti sa vedeti si Angkor Wat-ul. Cu incepere de la 1 octombrie, Air Asia lanseaza ruta Bangkok – Siem Reap (Angkor Wat) ! Exista 8000 bilete la pretul promotional de 999 baht (24 euro), taxe incluse, fara bagaj, iar pretul mediu pe ruta se anunta a fi de 3000 baht (71 euro).

Biletele pot fi cumparate de pe site-ul Air Asia.

Categorii:
Tips & Tricks

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii

Pin It on Pinterest