TAROM Low-cost ? Tarom deschide cursa Iasi – Londra Luton ! Tarife de la 140 euro

Tarom.jpg

Hopaaaa… mai acum cateva luni, citeam prin numeroasele interviuri date de personaje importante din ierarhia Tarom (cred ca dl. Pascariu) ca Taromul se uita si la o idee de low-cost. Ma rog, nu ca Taromul sa devina companie low cost (aia chiar ar fi o prostie), ci sa nasca un pui low-cost, asa cum Air France-ul l-a nascut pe Hop !, iar Lufthansa a creat Germanwings. Ei, dar pana sa vedem un Taromel low cost, am detectat multumita lui Constantin Ifrim o cursa super- interesanta (relevand un pic si o potentiala strategie a Tarom). Ei bine, de prin noiembrie, Taromul nu mai zboara din Iasi spre principalul aeroport Londra Heathrow (aeroport super-scump, cu niste mega taxe si unde sloturile – adica drepturile de aterizare costa milioane),ci spre aeroportul low-cost Londra Luton (acolo unde aterizeaza Wizz, Blue sau Easyjet) ! Si la un pret de low cost !

Daca va jucati pe site-ul Tarom, simuland cursa Iasi – Londra prin septembrie, veti gasi preturi de 2 – 300 euro, cu aterizare in Londra Heathrow (zbor direct). Daca simulati la inceput de noiembrie, veti gasi doar curse Iasi – Londra via Bucuresti la preturi de minim 319 euro (operate zilnic !) si doua curse pe saptamana pe ruta Iasi – Londra Luton, zbor direct la pretul de 140 euro !

Pe langa pretul foarte bun (stimati ieseni, eu zic sa nu ratati :)), cursa asta indica ca in curand vom vedea niste miscari very interesting de la Tarom !

Categorii:
Tips & Tricks

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest