CONCURS: Simte-te o ora ca in Thailanda la Balinesse Spa cu DAL Travel

Concurs DAL Travel

Am mai scris de cateva ori si o scriu si acum. Thailanda a fost prima tara asiatica in care am fost si este locul unde m-am indragostit iremediabil de Asia. Este tara in care in mod cert a ramas un pic din mine, pe care il regasesc de fiecare data cand ajung acolo. Si unul dintre cele mai minunate experiente pe care le am de fiecare data cand sunt in Thailanda este masajul thailandez. Cred ca inca in prima zi cand am pus piciorul in Thailanda acum 11 ani, m-am dus la un salon de masaj. Nu, sa nu aveti cine stie ce ganduri dubioase, “Thai massage” este o combinatie de arta si medicina in Thailanda, are efecte medicale daca faci o cura pe termen mai lung, dar chiar si dupa o singura sesiune, de foarte multe ori, simti ca oboseala din muschi si din oase iti zboara ca prin minune… Nici nu va dati seama ce sentiment extraordinar ai cand dupa o zi de alergatura, stai relaxat pe o saltea, pe un pat sau pe o rogojina si sa simti cum iti dispare oboseala. Cel putin in Bangkok, aproape in fiecare seara ma opream la cate un salon de masaj :).

Asta-vara am fost din nou in Thailanda si am experimentat mai multe proceduri in spa-uri de lux din Thailanda. Si daca din saloanele de masaj unde dadeam 220 baht (5,5 euro) pentru o ora de masaj ma simteam ca nou, va dati seama ce de senzatie au fost procedurile de la spa-uri de 5 stele… o incantare a tuturor simturilor.

Ei bine, imi face o placere deosebita sa va invit sa participati la un concurs care sa va faca sa va simtiti ca in Thailanda si de ce nu, sa visati la Thailanda. Premiul acestui concurs este, ati ghicit, o sesiune de masaj thailandez, un premiu special oferit de DAL Travel si Balinesse Spa  – DAL Travel este o agentie de turism care va duce in Thailanda, oferind vacante in tara zambetelor, iar Balinesse Spa este un spa care va aduce Thailanda la Bucuresti :).

Sa va zic putin despre premiu – cum ziceam, veti avea parte de o experienta spa a la Thailand la singurul salon de masaj din Bucuresti unde terapia este efectuata de personal provenit din Asia, iar terapeutele nu numai ca provin din regiunea unde masajul este o arta, dar au si peste 10 ani de experienta.

Care sunt regulile concursului. Trebuie sa raspundeti la 3 intrebari ale caror raspunsuri le puteti afla de pe site-ul Dal Travel in linkul acesta, Veti gasi prezentarea unui tur de Revelion in tara care imi place asa de mult si gasiti toate raspunsurile acolo. Si poate si o inspiratie de ce sa faceti de Revelion :).

Deci, va rog raspundeti la intrebarile de mai jos

Concursul s-a terminat

Cum am spus, raspunsurile le gasiti in programul Dal Travel de Revelion, iar castigatorul va fi ales printr-o tragere la sorti efectuata de mine in prezenta reprezentantilor Dal Travel. Termenul limita de participare este pana luni, 25 noiembrie, iar tragerea la sorti va fi efectuata in zilele imediat urmatoare pana la sfarsitul saptamanii.

 

Nu pot decat sa va urez multa bafta si sincer, il cam invidiez pe castigator sau castigatoare :).

Thai Massage 9526374_l.jpg

Thai Massage3489703_orig.jpg

Categorii:
Diverse

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii